Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Club Fluxus

In deze reeks concerten staan componisten, jonge ensembles en musici centraal die representatief zijn voor de laatste ontwikkelingen in de nieuwe muziek.

vanaf € 90

Bestel serie

Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

woensdag 4 september 2019

Temko & Slagwerk Den Haag

Club Fluxus

Het eigenzinnige trio TEMKO mengt invloeden uit minimal music, ambient, progrock en impro tot iets wat zij zelf omschrijven als ‘minimal chamber metal’, Gaudeamus Muziekweek

Bekijk dit concert
donderdag 10 oktober 2019

The Chronometer's Orchestra & Matangi Quartet

Club Fluxus

Componist/dirigent Zacharias S. Falkenberg combineert met The Chronometer’s Orchestra moderne klassieke muziek met experimentele jazz.

Bekijk dit concert
donderdag 14 november 2019

Perforator

Club Fluxus

Perforator maakt hedendaagse elektronische muziek op semi-geïmproviseerde basis. Het ensemble vroeg zes internationale componisten om ‘musical backbones’.

Bekijk dit concert
donderdag 16 januari 2020

But What About Confrontations in Dialogue

Club Fluxus

De Amerikaanse componist-dirigent Patrick David Clark studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Louis Andriessen. But What About is een project rondom Clark met concerten en workshops in New York en Nederland.

Bekijk dit concert
donderdag 6 februari 2020

Amstel & Keuris Quartet

Club Fluxus

Twee van Nederlands spannendste saxofoonkwartetten bundelen hun krachten voor de uitvoering van Todos los fuegos el fuego van componist Maxim Shalygin. Hij liet zich inspireren door de korte verhalen uit het gelijknamige boek van de Argentijn Julio Cortázar.

Bekijk dit concert
donderdag 5 maart 2020

Maya Fridman & Diamanda Dramm

Club Fluxus

Dramm en Fridman hebben gemeen dat ze klassiek geschoold zijn, bekend staan om hun hedendaagse aanpak en roots hebben in de volksmuziek. Voor deze gelegenheid krijgt het gloednieuwe duo carte blanche.

Bekijk dit concert
donderdag 9 april 2020

Oerknal

Club Fluxus

Tijdens de vorige editie van de Gaudeamus Muziekweek vond de première plaats van Richard Ayers’ The Garden. Dat krijgt nu een vervolg met een gloednieuw concerto, geschreven door Ayers en uitgevoerd door het jonge ensemble Oerknal!

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Keuzeabonnement