Club Fluxus

Op het podium van Club Nine staan artiesten die de nieuwste ontwikkelingen in de nieuwe muziek vertegenwoordigen. In samenwerking met Gaudeamus.

v.a. € 85 Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

donderdag 10 september 2020

Diamanda Dramm

Club Fluxus

Hoe veelzijdig en theatraal kan een concert voor viool solo zijn? In bijzondere mate, bewijst Diamanda Dramm met haar dynamische, fysieke en visueel overweldigende concerten. Gekleed in extravagante gewaden van modehuis Maison the Faux kneedt Dramm haar eigen folky liedjes, gecombineerd met hedendaagse composities en Bach en Purcell, tot een naadloze performance.

Bekijk dit concert
donderdag 15 oktober 2020

ICP Orchestra

Een van de meest creatieve groepen in de moderne jazz

In 1967 stond Han Bennink samen met pianist/componist Misha Mengelberg aan de wieg van het veelzijdige ICP Orchestra, dat tegenwoordig bekend staat als één van de meest creatieve groepen in de moderne jazz. Mengelberg overleed in 2017, maar zijn composities worden door de verder vrijwel vaste bezetting springlevend gehouden.

Bekijk dit concert
donderdag 17 december 2020

Biophonica

Club Fluxus

Biophonica is een requiem voor de slachtoffers van de mens. Met geluidsopnames van uitgestorven en bedreigde diersoorten, verontrustende melodieën, noise en verpletterende beats betreuren componist-performer Evelien van den Broek en trompettist Mark Nieuwenhuis de vernietiging van de natuur door habitatverlies, vervuiling en vleesconsumptie.

Bekijk dit concert
donderdag 21 januari 2021

Michela Amici Trio

Club Fluxus

Het Haagse trio van harpist Michela Amici presenteert het resultaat van drie jaar nauwe samenwerking met jonge componisten die de (on)zichtbare relaties tussen ruimte, mensen en hun lichamen verkennen.

Bekijk dit concert
donderdag 18 maart 2021

Rutger Muller Ensemble

Club Fluxus

De concerthal als kerk, de club als mystieke tempel, festivals als nieuwe sociale rituelen: voor componist en geluidskunstenaar Rutger Muller lopen die functies in elkaar over. Hij zoekt naar mystiek en spiritualiteit in de hedendaagse elektronische muziek.

Bekijk dit concert
donderdag 15 april 2021

Ensemble Resilience

Club Fluxus

Het internationale Ensemble Resilience verkent nieuwe klankmogelijkheden in de hedendaagse klassieke muziek. De unieke bezetting combineert drie van de elegantste en meest expressieve, traditionele, akoestische instrumenten – viool, klarinet en piano – met twee revolutionaire elektronische instrumenten: het Seabord-keyboard en de Mater, een elektro-akoestisch percussie-instrument ontwikkeld door het ensemble zelf.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen