Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Beethoven Pianotrio's

Inclusief Beethoven-marathon

In 2020 vieren we Ludwig van Beethovens 250ste geboortejaar. Dat doen we met het onvolprezen Van Baerle Trio, dat op drie achtereenvolgende donderdagavonden alle pianotrio’s van Beethoven uitvoert.

vanaf € 75

Bestel serie

Inclusief servicekosten.

Concerten in deze serie

zondag 26 januari 2020

Alle vioolsonates van Beethoven op één dag

Nederlands Vioolconcours

Het Nederlands Vioolconcours viert het Beethovenjaar met de uitvoering van alle tien vioolsonates in chronologische volgorde door Oskar-Backprijswinnaars en pianisten van wereldklasse.

Bekijk dit concert
donderdag 6 februari 2020

Alle Beethoven Trio's - concert 1

Van Baerle Trio

Beethovens opus 1 bestond uit drie pianotrio’s die iedereen wilde horen en vaak werden uitgevoerd. Beethoven verdiende er goed aan en zijn roem was voorgoed gevestigd.

Bekijk dit concert
donderdag 13 februari 2020

Alle Beethoven Trio's - concert 2

Van Baerle Trio

Beethoven had ook een zachte kant, die misschien iets onthult over zijn chaotische liefdesleven. Zijn Pianotrio’s opus 70 droeg hij op aan Marie von Erdödy, bij wie hij in 1808 onderdak vond.

Bekijk dit concert
donderdag 20 februari 2020

Alle Beethoven Trio's - concert 3

Van Baerle Trio

Het Van Baerle Trio sluit zijn drieluik af met het ‘Erzherzog’-trio. Het is verreweg Beethovens omvangrijkste pianotrio; alleen al het vijfdelige Scherzo is een minisymfonie.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Keuzeabonnement