Avontuurlijke muziek

Avontuurlijke muziek ontstaat bij de gratie van grensoverschrijdingen, gedurfde samenwerkingen en actuele verkenningen. Dit is muziek op het scherpst van de snede, waarin de grote onderwerpen van deze tijd resoneren. Een kraamkamer voor aanstormend compositietalent en ensembles die hun voortrekkersrol serieus nemen.

v.a. € 190 Inclusief servicekosten.

Serieverkoop gestopt

Concerten in deze serie

zondag 14 februari 2021

Herz Ensemble

Kate Moore & Friends

The Crow and Other Short Stories van de Australisch-Nederlandse componist Kate Moore is geïnspireerd op de epische verhaalcycli van de Keltische mythologie: The Canterbury Tales, Beowulf en de Proza-Edda.

Bekijk dit concert
vrijdag 12 maart 2021

Asko|Schönberg

Odysseus

Een stormachtige reis vol virtuositeit en dramatiek tekent het nieuwe werk Odysseus van componist Calliope Tsoupaki en beeldend kunstenaar-fotograaf Awoiska van der Molen. Wat gebeurt er als we de controle dreigen te verliezen?

Bekijk dit concert
vrijdag 16 april 2021

Maya Fridman & Cello Octet Amsterdam

Severade

In Shalygins nieuwe werk ontmoet de intuïtieve folklore uit het oosten de rationele kunstopvatting van het westen. Temidden van het fenomenale Cello Octet Amsterdam speelt en zingt Fridman op deels speciaal voor dit concert ontwikkelde instrumenten.

Bekijk dit concert

Stel uw eigen serie samen

Liever andere concerten dan de selectie hierboven? Stel zelf een keuzeabonnement samen. Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs.

Stel samen