Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Route & Parkeren

TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. Er zijn nog altijd verbouwingen in het gebied, waardoor de bereikbaarheid niet optimaal is. We raden aan om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen.

 

Openbaar Vervoer

Als je niet in Utrecht woont raden wij je aan om met de trein of bus te komen. TivoliVredenburg ligt op circa 5 min. loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:
- Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
- Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand.
- Sint Jacobsstraat, 5 op enkele minuten loopafstand
- Neude, op 5 minuten loopafstand

 

Bereik TivoliVredenburg te voet vanaf Station Utrecht Centraal

Loop vanaf het perron naar de stationshal en richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Ga vanaf het gloednieuwe stationsplein (met het iconische bollendak) Hoog Catharijne binnen en sla bij binnenkomst linksaf. Volg het pad naar rechts (richting H&M en C&A), loop rechtdoor en ga de roltrap af. Kijk links naar buiten en je ziet TivoliVredenburg.

Bij deze route kan gebruik gemaakt worden van roltrappen en liften. De route is ook 's avonds en 's nachts toegankelijk.

 

Fietsenstallingen

Kom je met de fiets? In de directe omgeving van TivoliVredenburg bevinden zich meerdere bewaakte fietsenstallingen waar je fiets droog, veilig en gratis kan worden gestald. We raden fietsenstalling Vredenburg aan.

Openingstijden U-Stal (bewaakte fietsenstalling Vredenburg):
maandag t/m woensdag: 7.00 - 0.00. De stalling is permanent open vanaf donderdagmorgen 7.00 uur t/m zondagavond 0.00 uur.

Daarnaast zijn er rondom Hoog Catharijne en Utrecht Centraal nog verschillende andere bewaakte fietsenstallingen.

 

Auto & Parkeren

Adres voor de routeplanner: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

In de directe omgeving van TivoliVredenburg kun je parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg).

Een actueel overzicht van de parkeergarages in de binnenstad is hier te vinden.

 

Parkeren mindervaliden

In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervalidenparkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kun je gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt (Varkensmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg). Mochten deze plaatsen bezet zijn, dan kun je gratis op één van de reguliere betaalplekken parkeren. Let op: je mag niet op plekken gaan staan die gereserveerd zijn voor vergunninghouders.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw.