Ontdek Klassiek

Terrasje pakken of eens een klassiek concert uitproberen? Bij TivoliVredenburg kan het allebei. En om het helemaal aantrekkelijk te maken hebben we speciaal voor jou en je +1 een kortingsactie voor iedereen tussen de 35 en 50 jaar.

Hoe werkt het?

Er valt een hele wereld te ontdekken aan klassieke muziek in TivoliVredenburg. Voor iedereen die een keer een klassiek concert wil proberen, hebben we een selectie topconcerten uitgezocht waar je voor de helft van de prijs een +1 mee naar toe kan nemen. Verwacht: de klassiekers die je onbewust kan meeneuriën, premières, Nederlands beste ensembles en orkesten, én een tikje experiment. Lees hieronder meer over de concerten.

Kies hieronder één of meer concerten uit die je samen met iemand wilt bezoeken.
Klik op ‘Bestel tickets’.
Vul aan het einde bij Kortingscode de code ONTDEK2022 in om de korting te ontvangen. Veel plezier!

MAAK JE KEUZE(S)

Nederlands Philharmonisch Orkest olv Lorenzo Viotti | DO 26 JAN

Het Nederlands Philharmonisch Orkest koppelt icoon en toppianist Maria João Pires aan Lorenzo Viotti, een jonge en spraakmakende dirigent die een komeetachtige carrière doormaakt.

Bestel tickets

Astori Amsterdam | VR 10 FEB

Klassiek in de Cloud omlijst muziek met de sfeer en entourage van een chique clubavond. Het Astori Ensemble brengt deze avond Argentijnse levensliederen met zang, viool, contrabas en accordeon.

Bestel tickets

Noord Nederlands Orkest | ZO 16 APR

Ervaar de kracht en impact van een volledig symfonieorkest. Chef-dirigent Harmut Haenchen leidt het orkest in romantische klassieke meesterwerken van componisten Mahler en Strauss.

Bestel tickets

Radio Filharmonisch Orkest & Edo de Waart | VR 21 APR

Een groot orkest samen met een eredirigent die het meesterwerk de Alpensymfonie van Strauss uitvoeren: een gegarandeerde succesformule, met achteraf bitterballen en bubbels.

Bestel tickets

Quatuor Ébène | DO 25 MEI

Dit strijkkwartet behoort tot de absolute wereldtop, en toert al meer dan 20 jaar de hele wereld rond. Ze spelen heerlijke muziek van Mozart, Schumann en Ligeti.

Bestel tickets

Lunch of borrel bij Het Gegeven Paard

Maak van het concert een compleet uitje. In ons café Het Gegeven Paard kun je terecht voor een uitgebreide lunch, borrelhapjes en een drankje.

Menukaart & Reserveren

Fine dining en cocktails bij Danel

Voor een compleet avondje uit kun je ook terecht in onze Kitchen Bar Danel. De uitgebreide menukaart is perfect voor een avondje fine dining. Ook voor een fancy cocktail of frisse mocktail ben je hier aan het juiste adres.

Menukaart & Reserveren