Ontdek Klassiek

Terrasje pakken of eens een klassiek concert uitproberen? Bij TivoliVredenburg kan het allebei. En om het helemaal aantrekkelijk te maken hebben we speciaal voor jou en je +1 een kortingsactie voor iedereen tussen de 35 en 50 jaar.

Hoe werkt het?

Er valt een hele wereld te ontdekken aan klassieke muziek in TivoliVredenburg. Voor iedereen die een keer een klassiek concert wil proberen, hebben we een selectie topconcerten uitgezocht waar je voor de helft van de prijs een +1 mee naar toe kan nemen. Verwacht: de klassiekers die je onbewust kan meeneuriën, premières, de beste ensembles en orkesten, én een tikje experiment. Lees hieronder meer over de concerten.

Kies hieronder één of meer concerten uit die je samen met iemand wilt bezoeken.
Klik op ‘Bestel tickets’.
Vul aan het einde bij Kortingscode de code ONTDEK2324 in om de korting te ontvangen. Veel plezier!

MAAK JE KEUZE(S)

L'Arpeggiata | WO 15 MEI

L’Arpeggiata brengt al jaren de spontaniteit en het feest terug in de Oude Muziek. In Alla Napoletana gaan ze terug naar het Napels uit de renaissance en barok, voor de muziek én de sfeer. En die was allesbehalve gezapig. Geniet van aanstekelijke liederen en wilde dansmuziek uit de bruisende stad.

Bestel tickets

Philzuid speelt Beethoven 5 | ZO 26 MEI

De bekendste symfonie die er ooit aan muziekpapier is toevertrouwd? Zonder twijfel is het horen van de Vijfde van Beethoven een ideaal startpunt voor alle nieuwsgierige muziekliefhebbers. Een hoogstandje van Beethoven waar dirigent Duncan Ward en zijn Philzuid wel raad mee weten.

Bestel tickets

Janine Jansen & Denis Kozhukhin | DO 30 MEI

Voor het 10-jarige jubileum van TivoliVredenburg trekken we alles uit de kast. De wereldberoemde violist Janine Jansen en pianist Denis Kozhukhin geven een intiem recital in Hertz, met een programma waar iedereen gegarandeerd op weg kan dromen. Een zeldzaam concert, grijp deze kans!

Bestel tickets

Lunch of borrel bij Het Gegeven Paard

Maak van het concert een compleet uitje. In ons café Het Gegeven Paard kun je terecht voor een uitgebreide lunch, borrelhapjes en een drankje.

Menukaart & Reserveren

Fine dining en cocktails bij Danel

Voor een compleet avondje uit kun je ook terecht in onze Kitchen Bar Danel. De uitgebreide menukaart is perfect voor een avondje fine dining. Ook voor een fancy cocktail of frisse mocktail ben je hier aan het juiste adres.

Menukaart & Reserveren