MENU
HOME
Gratis Lunchpauzeconcert - Mengjie Han

Gratis Lunchpauzeconcert - Mengjie Han

Mengjie Han, piano

uitvoerenden

Mengjie Han piano

programma
Ravel Le Tombeau de Couperin
Albéniz uit Iberia: El Albaicin; Triana; Almeria; Malaga
 
0,00
aanvang
12:30
  • klassiek
  • gratis lunchpauzeconcert
  • kamermuziek
  • hertz

Mengjie Han - Evocación
Mengjie Han reist alle internationale podia af nadat hij in 2014 de derde prijs op het prestigieuze Liszt Concours binnensleepte. Niet alleen als solist maar ook met zijn geliefde Amatis Piano Trio behoort Mengjie tot de top van klassieke musici. Op 5 oktober brengt hij zijn nieuwe cd ‘Evocación’ uit, met werken van Albéniz en Ravel voor solo piano. Dit lunchpauzeconcert staat geheel in het teken van deze splinternieuwe cd. 

Signeersessie
Mengjie Han signeert na afloop van het lunchpauzeconcert. ‘Evocación’ is voor €20,- verkrijgbaar. 

_____________________

Nieuwe werkwijze: entreebewijs
Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten blijkt onze Hertz tot onze spijt regelmatig niet groot genoeg. Om voortaan eerder en duidelijker te kunnen melden of de zaal vol is, is met ingang van het gratis lunchpauzeconcert 21 april 2017 een entreebewijs nodig.

Entreebewijzen zijn beschikbaar via onze website en via de kassa, beide vanaf 10.00 uur op de dag van het concert. De entreebewijzen zijn gratis. U kunt per persoon maximaal twee kaarten bestellen.

_____________________

Houd bij de lunchpauzeconcerten rekening met het volgende:

Op tijd aanwezig
Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn. 

Welke zaal?
De gratis lunchpauzeconcerten vinden meestal plaats in Hertz. Toch kan het voorkomen dat een lunchpauzeconcert in een andere zaal plaatsvindt. Op onze website staat vermeld in welke zaal het concert plaatsvindt.

Blijf op de hoogte
Schrijf u hier in voor de speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten en ontvang maandelijks een overzicht in uw mailbox, met de laatste nieuwtjes en net bevestigde programma's.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.

 

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.