MENU
HOME
CloudNights: Evensanne

CloudNights: Evensanne

vanaf
12,00
aanvang
21:00
.
Regulier
€ 14,50
UJAzz
€ 12,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • jazz
  • club nine

De deuren gaan om 20:15 open.

What if - een muzikant wordt gebeld voor een zoveelste achtergrond gig in een Italiaans restaurant. What if - er is chemie. Vier jaar later brengen Eran Har Even, de Israëlische gitarist die belde, en zangeres Sanne Huijbregts hun derde album uit - What If.

In 2016 won de groep, ondertussen uitgebreid met EWI en drums, de Keep An Eye: The Records. Voorheen waren Eran en Sanne van de DIY; zelf artwork maken, zelf opnemen, zelf uitbrengen. Gesteund door de prijs, de naamsbekendheid na jaren vechten en een budget van €10.000,- zag het duo de kans om hun droom te verwezenlijken. De kans om een sprong te maken en zich prominent op de internationale jazzmarkt te presenteren als een nieuw geluid. Met trots presenteert EvenSanne ‘What If’ in Club Nine van TivoliVredenburg op 12 mei 2017.

Al direct onderscheidde het duo zich met hun filmische verhalen, vakkundig uitgewerkt met gelaagde electronica en loops op stem en gitaar. Een orkestraal geluid met een psychedelisch randje, sterke arrangementen intiem verweven met intense solo’s. De onaards-klinkende EWI danst rond de stem en draagt met de drums snoeiharde grooves met catchy baslijnen. 

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.