MENU
HOME
Boost je zelfvertrouwen door Aart Goedhart (The School Of Life)

Boost je zelfvertrouwen door Aart Goedhart (The School Of Life)

uitvoerenden

Aart Goedhart spreker

aanvang
21:00
  • wintergarten
  • talk
  • boost je zelfvertrouwen
  • plein 6

Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als Beyoncé of Obama, dan zou de wereld er waarschijnlijk een stuk beter en gelukkiger uitzien. Wat jammer dan toch, dat dat maar weinigen is gegeven. De oorzaak: onzekerheid. Dat energie vretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Geef je jezelf in gedachten steevast een onvoldoende, dan kan dat een behoorlijk verlammende uitwerking hebben op je geluk in werk en privéleven. En niet te vergeten: dat van de mensen om je heen.

Deze talk neemt je mee door de psychologie, filosofie, fysiologie, muziek, antropologie en wiskunde, op zoek naar de oorzaak van het o zo menselijke fenomeen onzekerheid, en het verschil tussen zelfverzekerdheid en arrogantie.

Deze talk is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

 

 

 

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.