MENU
HOME
Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Georgie Fame

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Georgie Fame

Eindejaarsconcert - I Say Yeh, Yeh

uitvoerenden

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Georgie Fame
o.l.v. Dennis Mackrel

programma

Eindejaarsconcert

vanaf
12,00
aanvang
20:00
Rang 1
Regulier
€ 26,00
CJP
€ 21,50
Sprinten < 30 jaar
€ 12,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • wintergarten
  • atomic big bands
  • dennis mackrel
  • yeh yeh
  • georgie fame
  • hertz

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC) en Georgie Fame gaan deze winter terug naar de roerige jaren ’60 van Londen: sixties, de mods en Fred Perry, rock ‘n’ roll, jazz en blues. Georgie Fame zong avond aan avond in de hipste Londense clubs en scoorde wereldhits met Yeh Yeh en Bonnie & Clyde.

Vanavond brengen het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Georgie Fame een bijzondere ode aan deze opwindende periode uit de muziekgeschiedenis, waarin Georgies zijn hits zingt met een van de beste bigbands van Europa.

Count Basie vormt een belangrijk gedeelte van de gemeenschappelijke ‘heritage’ van Georgie Fame, het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Dennis Mackrel. Georgie gaf meerdere concerten met the Count Basie Orchestra in de jaren ’60. Een aantal jaar later werd de toen 20-jarige Dennis Mackrel gevraagd als laatste drummer onder Count Basie. Bekende nummers van Count Basie, zoals Lil Darlin’ en Little Pony, zullen op deze avond dan ook niet ontbreken.

 

Luister naar de playlist Atomic Big Bands op Deezer of Spotify.

Dit concert is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Hertz

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.