MENU
HOME
PANN

PANN

Día de los Muertos

 
7,50
aanvang
22:30
eindtijd
04:00
leeftijd
16+
  • pop
  • heterovriendelijk gayfeest
  • pandora

PANN is het lekkerste heterovriendelijke gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in hometown Utrecht of in een andere stad in Nederland. Niet voor niets is het PANN-Feest door bezoekers van Gaysite.nl al drie keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Gayparty'. De samenstelling van het publiek is even divers als de muziek. Ieder maand draaien de PANN-DJ's alle dansbare muziekstijlen van de afgelopen decennia. 

Reguliere tickets kosten €7,50 in de voorverkoop en aan de deur €11,50.
 

Gratis filmvertoning Pestkop - De Film
Een film én een feestje voor de prijs van 1 -- hoe leuk wil jij je zaterdagavond beginnen!? Voordat PANN losbarst, organiseren we een exclusieve voorvertoning van Pestkop - De Film. PANN hielp deze film door middel van subsidie tot stand komen, en nu zijn we heel trots om jou als bezoeker de kans te geven om 'm als eerste te zien en om de cast & crew te ontmoeten!

De voorvertoning is van 20:00 - 21:30 in de Pandora foyer. De entree is gratis, maar let op: VOL = VOL. Wij zorgen voor popcorn en hoofdrolspelers Roan van Dam & Maaike Bakker plus regisseur Sjoerd de Bont en producent Jaro Gevers zijn aanwezig!

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Pandora

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.