MENU
HOME
My First Festival

My First Festival

uitvoerenden

Rico & Sticks (Opgezwolle)
Clean Pete
Trafassi
Kikker Swingt
Rythm on Trash
De Liedjes Tovenaar
Dynamo Mundi
HotMamaHot
Het Kleurfeest
De Taartrovers
en meer..

vanaf
14,00
aanvang
11:30
Rang 1
Volwassene
€ 17,00
Kind 2+
€ 14,00
Gezinsticket
€ 50,00
deze prijzen zijn inclusief servicekosten
  • familie
  • familie
  • festival
  • kinderconcerten
  • hele gebouw

* Nieuw! Koop een gezinsticket en krijg extra voordeel! (Geldig voor max. 5 gezinsleden) * 

Strik je veters breek de tent af! En dat doe je vrijdag 29 december samen met rappers Rico & Sticks (van Opgezwolle) op My First Festival! Muziek en workshops op het allerleukste familiefestival van Nederland met dit keer Trafassi (grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de wasmasjien), Clean Pete, Varkentje Rund, Kikker Swingt, Snowman (Domstad Jeugdorkest), Rythm on Trash, De Liedjestovenaar, Dynamo Mundi, HotMamaHot, Het Kleurfeest, De Taartrovers en nog veel meer. 

Rico & Sticks (Opgezwolle)
Hou je haar netjes en je sneakers fris! Het dak gaat eraf met Rappers Rico & Sticks van Opgezwolle. Bereid je maar vast voor, je springt straks op en neer op Strik Je Veters, Gekke Gerrit, Tjappies & Mammies en Hoedenplank.  

Clean Pete
Ondanks hun Engelse artiestennaam zijn de tweelingzussen van Clean Pete gewoon geboren in ons eigen Brabant en ook hun betoverend mooie liedjes zijn zo Nederlandstalig als maar kan. Dat je er ook heel hard op kunt dansen laten ze op My First Festival zien, want ze nemen hun gloednieuwe feestband mee.

Trafassi
De feestband Traffassi (Surinaams voor op een andere manier) ken je wel van Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de wasmasjien. Laar maar lekker draaaaien! Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

Tony Overwater Kwintet: Kikker Swingt!
Kikker swingt! is een kindervoorstelling voor jong en oud. De prachtige, vaak ontroerende, verhalen van Kikker en zijn vriendjes en de jazzmuziek van het Tony Overwater Kwintet vloeien samen in een sprankelende vertelvoorstelling.
Nico de Vries verteller, Joël Botma trompet, Maarten Ornstein klarinet, Rembrandt Frerichs piano, Tony Overwater bas, Joshua Samson percussie.

The Snowman
Blijf in de kerstsfeer met de klassieke kerstfilm The Snowman naar het prentenboek van Raymond Briggs uit 1978. De prachtige muziek van Howard Blake wordt uitgevoerd door Domstad Jeugdorkest & JoNG. 

Peter en de Wolf
Prokovjevs Peter en de Wolf, misschien wel het bekendste sprookje op muziek, wordt tot leven gebracht door het Eolian Ensemble, verteller Benjamin Murck en kunstenaar Gerard de Bruyne. 

De Taartrovers presenteren: 
Firma Verholen Verhalen
voor al uw onbegrijpelijke berichten

Bij Firma Verholen Verhalen  spreek je in codetaal en verstuur je alleen uiterst geheime boodschappen naar elkaar. 

Ivoren Toren
In Ivoren Toren gaan twee kunstenaars samen met jou een improvisatie-avontuur aan. Miesjel van Gerwen tekent en Jacqueline Hamelink speelt cello. Het publiek geeft woorden of gevoelens van hun dag ter inspiratie en het beslist: wat neemt er de leiding, de muziek of de tekening? Met deze ingrediënten gaan Jacqueline en Miesjel aan de slag.  In Ivoren Toren beleef je in meditatieve rust en uit de hectiek van alledag, bijzondere, intieme en unieke momenten. In beeld en klank.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door de Grote Zaal

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.