Liszt Utrecht

Liszt Pianowinnaars Festival

Zondag 22 oktober 2023

Franz Liszt is jarig en dat wordt gevierd! Liszt Utrecht nodigt prijswinnaars uit Oekraïne, Georgië, Polen en Oostenrijk uit voor een dag vol pianomuziek op het hoogste niveau. Zo klinkt onder meer Liszts Hongaarse Rapsodie in een unieke bezetting van twee piano's, viool en cello. De drie winnaars van Liszt Utrecht 2022, Derek Wang, Yeon-Min Park en Yukine Kuroki, staan garant voor een spectaculaire afsluiting van het festival. Tickets voor het festival zijn hier verkrijgbaar. 


Liszt Utrecht

Liszt Utrecht (voorheen: Liszt Concours) is een gerenommeerd internationaal pianofestival. Tien professionele pianisten van over de hele wereld voerden september 2022 de meest virtuoze en ontroerende pianomuziek van Franz Liszt uit. De volgende editie vindt plaats in 2026. Kun je zo lang niet wachten? Bezoek dan het Liszt Pianowinnaars Festival op zondag 22 oktober 2023.

Terugkijken

Concerten gemist, of nog eens terugkijken? Liszt Utrecht heeft vele momenten vastgelegd. Bekijk dit terug via het Liszt Utrecht Youtubekanaal dat hier te vinden is. Ook zijn er foto’s gemaakt. Deze vind je hier.