Kitchen Bar & Café

Een drankje doen of lekker een hapje komen eten? Kitchen Bar Danel en café Het Gegeven Paard staan voor je klaar!

Kitchen Bar Danel

Onder het dak van TivoliVredenburg, aan de Utrechtse singel, vind je Kitchen Bar Danel. Plof neer op één van de banken, neem plaats op het bijna altijd zonnige terras of bestel aan de grote en sfeervolle bar. Ook voor of na een concert kun je bij Kitchen Bar Danel terecht.

De chefs laten zich inspireren door de keukens van Noord-Amerika tot Europa en van Azië tot Afrika. Kies bijvoorbeeld uit Noord-Amerikaanse polenta, een Aziatische eendenborst of een gemeen lekkere club sandwich. Binnen de verschillende gerechten zijn er vele opties, waaronder ook vegetarische & veganistische gerechten.

www.danel-utrecht.nl

Café Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de singel bevindt zich grand café Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren.

www.cafehetgegevenpaard.nl