Blog-O-Matic

Blog-O-Matic is de maandelijkse festivalkrant van Pop-O-Matic. Een popculturele recap van de nieuwste tracks, de meest opvallende revivals, de mooiste soundtracks en wat verdwaalde (fun)facts.

Pop-O-Culture

Het was de zomer waarin afropop definitief de festivals veroverde. DJ Karaba maakte haar glorieuze debuut op Best Kept Secret, Burna Boy redde de dag op Down The Rabbit Hole en Sho Madjozi liet Lowlands al in de middag massaal dansen. En als zelfs Fred Again.. het verwerkt in zijn muziek dan weet je dat de regens gezegend zijn.

Pop-O-Classic

Een opera van een liedje. Alles is goed hieraan. De euforische piano, kraakheldere productie, feelgood tekst en het melancholisch outro. Popperfectie uit 1977 die nog steeds klinkt als een klok op iedere dansvloer. En die dansende Baby Groot blijft ook goed ❤️

Pop-O-Banger

In mijn huidige sets mix ik Mr. Blue Sky vaak en veel met nieuwe jungle en drum ’n bass tracks. Favoriete vloerverbrander van de afgelopen maand was de blkout. remix van Bel Mercy. Kijk naar dit fragment uit mijn slotset op Into The Great Wide Open en je begrijpt waarom <3

Volgende Pop-O-Matic

Pop-O-Secret

Als er een vrolijk midden bestaat tussen Eliza Rose en Yaeji, dan is dit het. In de club al een gigantische hit, maar daarbuiten nog niet. Dat kan niet lang meer duren, want alles wat Confidence Man aanraakt verandert vroeg of laat in Pop-O-Goud.

Pop-O-Playlist