vrijdag 13 augustus 2021

Luke Cohlen & Tala Drum Corps, Latoya & DutchAfro

Coronatoegangsbewijs nodig - futuristische en dansbare electronische geluiden

€ 5

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

CHECK ALLE CLUBNIGHTS

23:30
zaal open
04:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 13 augustus 2021

Luke Cohlen & Tala Drum Corps, Latoya & DutchAfro

Coronatoegangsbewijs nodig - futuristische en dansbare electronische geluiden

€ 5

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

De ticketverkoop van deze dansavond is gepauzeerd. Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het onduidelijk of en op welke wijze deze dansavond kan plaatsvinden.

Zweet, rook, plakkerige mensen: vanaf half augustus mogen en gaan we eindelijk weer de nacht in duiken! In Pandora doen we dat exclusief met Utrechtse collectieven & dj’s, die iedere keer een ander geluid vertegenwoordigen: house, global grooves, beats, techno, electronic en meer. Het publiek staat al maanden aan onze deur te rammelen met een knaldrang waar je UUU tegen moet zeggen. We’re back!

De eerste editie staat garant voor een nacht met futuristische en dansbare electronische geluiden uit verschillende hoeken van het spectrum die sowieso eindigt in slooptechno. Luke Cohlen, Tala Drum Corps en Latoya kun je kennen van hun vele residencies en betrokkenheid bij online radio station Stranded FM en brengen sowieso een lading gems mee die je niet kan negeren. DutchAfro sluit af en zal dit ongetwijfeld doen met een sloopset, zoals ze dat vaker deed voor o.a. Spielraum en Radio Radio.

Coronatoegangsbewijs nodig 

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

 

Zie ook

vr 27 aug 2021

Adjuma, Ask Me Later & Garnett

Coronatoegangsbewijs nodig - global grooves

za 28 aug 2021

Birdcage

Coronatoegangsbewijs nodig - hypnotiserende house en andere slowburners

vr 27 aug 2021

Joris Voorn & Tinlicker

Coronatoegangsbewijs nodig - Remember The Future: warmbloedige house & techno