Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 19 mei 2019

Wat wil jij nu echt?

Judith Noordzij over leven na een burn-out

geweest
aanvang
13:00
verwachte eindtijd
14:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
Centrale hal
line-up
Judith Noordzij
Thijs Launspach
zondag 19 mei 2019

Wat wil jij nu echt?

Judith Noordzij over leven na een burn-out

geweest

Als kind word je al gevraagd wat je later wilt worden. Gek eigenlijk, want een beroep definieert je natuurlijk niet. Daarbovenop moet je de keuze voor een studierichting al maken op een leeftijd waarop je nog niet eens mag stemmen of drinken. Voor je het weet zit je op een universiteit iets te studeren wat je op een willekeurige maandag hebt besloten. Omdat je die leraar van een bepaald vak leuk vond of omdat je gewoonweg niet zo goed wist wat je wilde worden.

Dat overkwam ook Judith Noordzij: na een geweldige studententijd, een topstage en een topbaan volgde plots een burn-out. Tijdens haar herstel realiseerde ze zich dat ze wel voldaan had aan andermans standaarden maar niet haar eigen. Uiteindelijk hing Judith de toga aan de wilgen en begon te ontdekken waar ze gelukkig van werd. Sindsdien helpt ze mensen en bedrijven ontdekken waar je hart ligt en hoe je dat kan volgen. Het beste wat je kan worden is tenslotte jezelf.

Vanwege het verschijnen van het boek van Judith Noordzij: Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf houdt Judith Noordzij een korte presentatie over haar zoektocht naar zichzelf en hoe jij ook jezelf kunt worden. Met een inleiding van psycholoog Thijs Launspach (auteur van het boek Fokking druk).

Foto: Lizet Sleutelberg

Zie ook

zo 26 mei 2019

Fastlove: A Tribute To George Michael

Alle hits van Wham! en George Michael

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst