zaterdag 4 december 2021

VroegZat - Vroeg Feesten, Lang Slapen

Vroeg pieken voor dummy's en gevorderden

€ 14,50

incl. servicekosten

Geen voorverkoop
19:00
zaal open
01:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 4 december 2021

VroegZat - Vroeg Feesten, Lang Slapen

Vroeg pieken voor dummy's en gevorderden

€ 14,50

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

De ticketverkoop van deze dansavond is gepauzeerd. Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het onduidelijk of en op welke wijze deze dansavond kan plaatsvinden. 

Beviel het op tijd slapen in de lockdown? Goed nieuws: VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar dan lekker vroeg en dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit bent. Win-win. Perfect voor de dertigers en veertigers die de volgende ochtend kinderen aan hun bed hebben staan of sportverplichtingen hebben, maar ook voor iedereen die zich soms alleen zo oud voelt. Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten. Zorg dat je op tijd binnen bent want hier kun je niet vroeg genoeg pieken!

Coronatoegangsbewijs nodig 

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.