Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Bosmans Strijkkwartet
Tsjaikovski Strijkkwartet nr. 3

Uitvoerenden

Viride Kwartet:
Salomé Bonnema viool
Nadia ten Kate viool
Sedna Heitzman altviool
Jurre Koopmans cello

Praktische informatie
Locatie

Dit evenement vindt plaats in Michaelskapel van de Domtoren.

Domplein 9
3512 JC Utrecht

De Michaelskapel is goed bereikbaar met de fiets, te voet en met het openbaar vervoer. Parkeren voor de deur is niet mogelijk. De Michaelskapel bevindt zich in de Domtoren. Deze is niet rolstoeltoegankelijk. Er moeten trappen gelopen worden om in de kapel te komen.

Parkeren kan op loopafstand in de parkeergarage op de Springweg.

In de zaal

Er zijn geen vaste zitplaatsen. Vrijwilligers van het IKFU zullen je ontvangen op de locatie en de kaartcontrole uitvoeren.

Koop met Korting Kamermuziekfestival

Als je drie of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode IKFU233. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode IKFU236Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Verborgen Juwelen - Viride Kwartet

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Het festival werkt graag samen met partners in de stad, zo ook met de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA). We zijn blij dat we maar liefst drie (oud)ensembles, waaronder dit uiterst talentvolle Viride Kwartet, kunnen laten horen tijdens dit festival! De leden van het Viride Kwartet leerden elkaar kennen op de School Voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, en spelen sinds de oprichting van het kwartet in 2017 intensief samen. Graag spelen zij muziek van eigen bodem, zoals bijvoorbeeld de strijkkwartetten van Willem Pijper en Henriette Bosmans. Haar innemende strijkkwartet zal tijdens dit concert door dit kwartet, door Klassieke Zaken in 2022 omschreven als "een van de meest spannende en spraakmakende jonge kwartetten van dit moment” worden uitgevoerd.

Dit evenement vindt plaats in Michaelskapel van de Domtoren.

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht presenteert muziek in kleine bezetting op het allerhoogste niveau.

Meer IKFU