Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Camiel Jansen In Vivid Color
Beethoven Strijkkwartet nr. 6
Caroline Shaw Blueprint

Uitvoerenden

ADAM Quartet:
Margot Kolodziej viool
Julia Kleinsman viool
Minna Svedberg altviool
Renée Timmer cello

Praktische informatie
Locatie

Dit evenement vindt plaats in het Maltezerhuis (Ridderzaal).

Nieuwegracht 14
3512 LR Utrecht

Het Maltezerhuis is goed bereikbaar met de fiets, te voet en met het openbaar vervoer. Er is beperkte, betaalde parkeergelegenheid op straat. Parkeren kan op loopafstand in de parkeergarage op de Springweg.

Het Maltezerhuis is vanwege de trappen in het huis niet rolstoeltoegankelijk.

In de zaal

Er zijn geen vaste zitplaatsen. Vrijwilligers van het IKFU zullen je ontvangen op de locatie en de kaartcontrole uitvoeren.

Koop met Korting Kamermuziekfestival

Als je drie of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode IKFU233. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode IKFU236Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Verborgen Juwelen - ADAM Quartet

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Het festival werkt graag samen met partners in de stad, zo ook met de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA). We zijn blij dat we maar liefst drie (oud)ensembles, waaronder dit geweldige ADAM Quartet, kunnen laten horen tijdens dit festival! Dit kwartet zoekt met een frisse blik naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen op het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre. Het eigentijdse perspectief van het ADAM Quartet heeft al tot veel interessante samenwerkingen en crossover-programma’s geleid waarbij ze met veel plezier andere muziekstijlen en disciplines verkennen. Naast het traditionele repertoire brengt het kwartet graag muziek van hedendaagse componisten in première. Zo schreef Camiel Jansen speciaal voor dit kwartet zijn “In Vivid Color” dat tijdens dit concert ook op de lessenaar zal staan.

Dit evenement vindt plaats in het Maltezerhuis (Ridderzaal).

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht presenteert muziek in kleine bezetting op het allerhoogste niveau.

Meer IKFU