Stream of Passion - TivoliVredenburg
Naar agenda
zondag 27 december 2015

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Stream of Passion

14.00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen support
aanvang
20:15
zaal open
19:30
progressiefsymfonische metalde helling

Locatie: De Helling 

December kent met Kerst en Sinterklaas Nederlands belangrijkste feestdagen, maar voor een gestaag groeiende groep muziekliefhebbers is er altijd 1 extra feestdag die men niet wil missen. Een dag waarop de Nederlandse symfonische / progressieve metal band Stream of Passion een spectaculaire en succesvolle “3e Kerstdag” viert door middel van een avond vol muzikaal vuurwerk met speciale gasten en onverwachte setlijstkeuzes. Waar men gelijkgestemde fans als familie verwelkomt en verzekerd is van een memorabel bezoek aan Utrecht’s De Helling. Geen droge kalkoen of spruitjes, geen dronken ooms en/of tantes, geen verkeerd gekozen kado’s zonder bonnetje, maar muziek van het hoogste niveau.

2015 is echter een speciaal jaar in deze traditie. De band zal dit huzarenstukje namelijk voor de 5e keer laten plaatsvinden. Een gelegenheid die ondersteund wordt door een groep talentvolle gasten die de band zullen helpen om deze avond naar een nog groter hoogtepunt te brengen. 

Alle gasten zijn bekend, dit zijn: Anneke van Giersbergen (The Gathering), Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Epic Rock Choir, Karmaflow), Dianne van Giersbergen (Xandria) en Merijn (Navarone). 

 

Wellicht vind je ook interessant

vr 25 mei 2018

Akua Naru

za 3 mrt 2018

De Linkse Kerk: Joost van Bellen, St. Paul e.a.

wo 25 apr 2018

Laurence Jones

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord