vrijdag 26 maart 2021

Livestream: REMY. X ARO

Stream van harpist met analoge robotorkest

support act
geen support
vrijdag 26 maart 2021

Livestream: REMY. X ARO

Stream van harpist met analoge robotorkest

Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams. Je kunt dit concert vrijdag 26 maart vanaf 20:30 bekijken via een livestream op deze pagina (en tot twee weken na de show terugkijken).

Op 26 maart verzorgt Remy een livestream hier in TivoliVredenburg met zijn analoge robotorkest. Robotorkest? Ja, dat lees je goed. Twee jaar geleden toerde Remy al door Nederland met een twintig-tal robots, die als een soort analoge drumcomputer zijn muzikale wereld mee helpen scheppen. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een 2.0 versie van dit orkest door zijn muzikale kompaan Jurjen Alkema, ook verantwoordelijk voor de oogverblindende videomapping van hun show. Harder. Better. Faster. Stronger. Langzaam zijn de robots uitgegroeid tot één groot muzikaal beest dat Remy niet alleen volgt, maar hem ook uitdaagt en verrast. Samen verleggen ze de grenzen weer een stukje verder. Geheel in lijn met deze tijd is het ook nog eens de meest coronaproof band die je je kan bedenken. Intiem, groots, de concertzaal als huiskamer en de eigen fantasie als universum.

We vinden het belangrijk dat artiesten altijd goed worden betaald, ook in tijden waarin voor publiek spelen niet mogelijk is. Ongeacht de ticketprijs of het aantal tickets dat verkocht wordt voor de livestreams zorgt TivoliVredenburg er altijd voor dat de musici volgens de Fair Practice Code betaald worden. Met het aanschaffen van een streamticket draag je er uiteraard aan bij dat we onze geliefde musici een (online) podium kunnen blijven bieden.