Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

16.00 – 16.30 Lisa Mechelina
17.00 – 17.45 Orkest Tegenwind
17.45 – 19.30 Dj Jan de Kruiff
19.00 – 21.00 TivoliVredenburg Jamsessie

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We starten de dag met Lisa Mechelina, ze is een singer-songwriter van Nederlandse bodem die Engelstalige liedjes schrijft. Ze begeleidt zichzelf op de piano tijdens live-performances en in haar vrije tijd experimenteert ze ook graag op drums of maakt ze harmonieën met de loopstation. Ze combineert de pop/r'n'b akkoorden met een stukje soul uit haar stem en ze deinst niet terug om de waarheid te vertellen via haar songteksten. Ze wordt begeleidt door Danny Moons op de gitaar, die van alle markten thuis is; pop, soul, blues en jazz.

Orkest Tegenwind is een twintigkoppig orkest dat avontuurlijke blaasmuziek speelt. Tegenwind maakt hartverwarmende blaasmuziek op aanstekelijke ritmes. Een band die met veel plezier speelt en die de toeschouwers ontroert, verrast en in beweging brengt. Het repertoire bestaat uit een kleurrijke mix van nummers. Naast avontuurlijke composities van eigen bodem spelen ze graag muziek uit de hele wereld, van Balkan Beats via Zuid-Afrikaanse Muziek tot Latin.

Dj Jan de Kruiff wordt wel eens omschreven als de godfather van de Utrechtse dj's. In 1998 begon hij met de dansavond Diep in de Groef in EKKO.

De Rabo Open Winter Stage wordt dit jaar afgesloten met een TivoliVredenburg jamsessie. Tijdens deze jamsessie spelen TivoliVredenburg collega's samen op de Rabo Open Stage. Zin om mee te jammen? Leuk! Je bent van harte welkom om een instrument op te pakken en deel te nemen.