Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

14.00 – 14.30 Dani Zwiers
15.00 – 15.30 Odevare
16.00 – 16.30 Het Nederlands Filmorkest
17.00 – 17.45 Rebound
17.45 – 19.30 Magda (dj)
19.30 – 20.15 MAYA
21.00 – 21.45 Stretto
22.30 – 23.30 Chamonix
23.30 – 01.00 Magda (dj)

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Gratis

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

De 16-jarige Dani Zwiers is een multidisciplinaire kunstenaar. Zijn muziek staat bekend om haar indie/experimentele stijl, recht voor zijn raap-teksten en veelzijdigheid. Naast het maken van muziek houdt Dani zich ook bezig met het schrijven van theater en poëzie.

Odevare is een 3 koppige band, waarin de spelers zelf onderzoeken wat het geluid is van de nieuwe Nederlandse folk. Tijdens een optreden van Odevare word je meegenomen in de onstuimige en eigenwijze stukken zonder zang tot aan de wereld van pastelkleuren in de beeldende liedjes.

Het Nederlands Filmorkest is een symfonieorkest dat in 1999 begon met strijkers, een pianist en een slagwerksectie. Sinds 2022 is het orkest gegroeid naar een volledige symfonische bezetting. En dat allemaal met enthousiaste gevorderde amateurs!

Rebound is een achtkoppige formatie van door-de-wol-geverfde muzikanten met zangeres, die elkaar gevonden hebben in hun passie van een jazzy, funk, soul repertoire. De band heeft in de afgelopen jaren een eigen herkenbaar geluid ontwikkeld en staat voor een enthousiaste performance!

Dj Magda neemt je mee in een even eigenzinnige als hartverwarmende mix van house en elektronica.

De interdisciplinair verhalenverteller MAYA is singer-songwriter en een rebel met een doel. In haar eigen indie-folk nummers hoor je Arabische en klassieke invloeden die ze mengt met spoken word, zang en eigen begeleiding op piano, gitaar en loopstation.

Stretto is een veelzijdige band die voornamelijk Engelstalige soul, pop 70’s, 80’s, easy-listening en Nederlandstalige nummers speelt. Ze kunnen voor vrijwel elke gelegenheid muziek verzorgen en spelen zo variërend dat voor jong en oud bekende nummers tussen zitten.

De ambitieuze vijfkoppige band Chamonix brengt een geheel eigen sound naar het podium. Geïnspireerd door vele jazz-, funk- en soulmuzikanten schrijven ze nummers met een unieke feel. Gepaard met een prachtige stem, mooi vioolspel en heerlijke basslines krijgen ze elk publiek aan het dansen!