Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

14.00 – 14.30 Nils & Noa
15.00 – 15.30 Richard Roks
16.00 – 16.30 Meneer Michiel
17.00 – 17.45 Anouk Wolf
17.45 – 19.30 Magda (dj)
19.00 – 19.45 Zoetwater
20.15 – 21.00 The Elated
21.30 – 22.15 YUMA
22.30 – 01.00 Magda (dj)

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Gratis

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We starten de dag met Nils & Noah een stel van allebei 22 jaar. Ze houden enorm van muziek maken, en in het speciaal met de gitaar en zang.

Ongecompliceerd, oprecht en recht vanuit het hart, zo brengt Richard Roks zijn muziek. Hij vertelt verhalen met zijn muziek, vaak die van hemzelf, maar soms ook van andere. Hij wil niet alleen bij zijn gitaar, maar ook bij zijn publiek de juiste snaar raken.

Michiel is een 23 jarige singer-songwriter, die in 2023 is gestart met zijn TikTok-account onder de naam Meneer Michiel. Hier post hij al zijn eigen muziek die hij maakt met zijn gitaar.

Singer-songwriter Anouk Wolf is al van jongs af aan bezig met muziek en ook met het schrijven van haar eigen nummer. Bij deze nummer begeleidt ze zichzelf op de piano en gitaar. Met haar dromerige popsongs, gemixt met indiefolk, soul en rock sleept ze je helemaal mee in de catchy nummers die ze maakt.

Dj Magda neemt je mee in een even eigenzinnige als hartverwarmende mix van house en elektronica.

Jelle en Sieb zijn twee broers die samen Zoetwater vormen. Ze vertolken hun poëtische teksten en melancholische melodieën met samenzang zoals alleen broers dat kunnen. De akoestische folk is variërend van minimalistisch (als duo) tot groots met volledige band.

De Nederlandse omni-popformatie The Elated werd in 2020 opgericht. Hoewel hun muziek stevig geworteld is in de pop, halen ze inspiratie uit een breed palet van muzikale genres, stijlen en tradities. Waaronder RnB, funk, disco, jazz, rock en volksmuziek uit het Midden-Oosten.

Yuma is een muzikaal project waarbij je kunt verdwalen in een wereld vol onuitgesproken gevoelens. Wat begon als een soloproject groeide al snel uit tot een band waar elektronica en drums bijdragen aan een geluid vol ambient en atmosferische elementen.