Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

14:00 – 14:30 Bieke Jongejan
15:00 – 15:30 Iris Ilse
16:00 – 16:30 Melanie Ryan
17:00 – 17:45 Monday Night Jazz Tentet
17:45 – 18:45 Dj Das Bob
18:45 – 19:30 MAYA
19:50 – 20:30 Zoetwater
21:00 – 23:30 U-jazz profsessie + jam

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

Vandaag trappen we af met Bieke Jongejan die met haar piano en zoete woorden als wapen, thema’s dichtbij brengt.

Soms met kwetsbare tokkel liedjes en soms met ritmische up-tempo nummers. Iris Ilse probeert de kern te vatten van een bepaalde emotie of een ervaring en zet haar stem in om dat op eigen wijze te bezingen.

Melanie Ryan neemt je mee in haar reis over de liefde en haar roots. Haar muziekstijl is een ineengevlochten mix van verschillende muziekstijlen, zoals Pop, Country en Folk.

Met zes vette blazers en een ritmesectie van het Monday Night Jazz Tentet swingen we het nieuwe jaar in. Het tentet speelt eigen arrangementen van bekende jazzhits en eigen composities van bandleider Marc van den Bosch. Soms lyrisch, funky of de blues en altijd 'in the groove'.

Dj Das Bob luidt met zijn dj-set de avond in, van dance pop naar hiphop, grime en weer terug.

Haar muziek is poëtisch en krachtig met een zilveren omlijning. MAYA’s intieme muziek neemt je mee op een reis van catharsis en zelfbewustzijn.

De akoestische folk die Zoetwater speelt, bevat poëtische teksten en melancholische melodieën, zoals alleen de broers Jellen en Sieb dat kunnen.

UJazz is een van de vaandeldragers van jazz in Utrecht, zo ook op ons kleinste en intiemste podium in de centrale hal. De profsessie kent een vaste opening door een bekende jazzmusicus begeleid door een Utrechts combo. Vervolgens is het publiek zelf aan zet in een openbare sessie: neem je instrument mee en speel mee in de Profsessie!

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.