Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

14.00 – 14.30 Sam Verhaar
15.00 – 15.30 Blovi
16.00 – 16.30 Turmoil
17.00 – 17.45 Wam!
17.45 – 19.30 Dj Jan de Kruiff
19.15 – 20.15 Blue Bird Collective
21.00 – 23.30 TivoliVredenburg Jazzsessie

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

We trappen de dag af met de achttienjarige Sam Verhaar die een half jaar geleden zijn eerste single heeft uitgebracht. Hij speelt al een paar jaar piano en gebruikt dit als uitlaatklep voor zijn emoties, gedachten en creativiteit.

Blovi is Esperanto voor blazen en dat kunnen deze saxofonisten wel. Zij spelen swingende bekende popnummers, jazz, blues en ballads, waarvan zij een eigen ‘Blovi’ uitvoering maken.

Turmoil is een jonge band die de klanken van Americana en Roots uit de United States naar Nederland haalt. Laat je meeslepen door hun rauwe teksten, gitaar/banjo routines en vocale harmonieën.

De volgende act, Wam!, is ontstaan uit eerdere samenwerkingen en de liefde voor muziek, in het speciaal de liefde voor jazz improvisatie!

Dj Jan de Kruiff wordt wel eens omschreven als de godfather van de Utrechtse dj's. In 1998 begon hij met de dansavond Diep in de Groef in EKKO.

Ontdek een breed repertoire aan pareltjes uit de jazz bij Blue Bird Collective. Ze spelen bekende en minder bekende nummer uit het American songbook met een eigen twist. Ze schromen daarnaast ook niet om een fijne popsong te verjazzen!

Twee keer per maand is de Rabo Open Stage de verzamelplek voor professioneel- en amateurjazztalent tijdens de TivoliVredenburg Jazzsessie. De succesformule kent een vaste opening door een bekende jazzmusicus begeleid door een Utrechts combo. Vervolgens is het publiek zelf aan zet in een openbare sessie: neem je instrument mee en speel mee in de Profsessie!