Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event
Programma

14:00 – 14:30 A. Johanson
15:00 – 15:30 Mariana
15:00 – 15:30 Marijn van Muijen
16:00 – 16:30 Jaco Falcon
17:00 – 17:45  Chris Richter
17:45 – 19:00 Dj Martin Alegro
19:00 – 19:40 NEO
20:15 – 21:00 Rosa van Bommel
21:30 – 22:30  Hillsome South
22:30 – 23:30 Dj Martin Alegro

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Geweest

Het is zover: de achtste editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 9-dagen vullend programma spelen meer dan 70 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

Marijn van Muijen trapt deze dag af met zijn eigenzinnige muziek wat een divers repertoire kent aan engelstalig zelfgeschreven liedjes. Zijn muziek is geïnspireerd door uiteenlopende muziekstijlen, variërend van americana tot aan soul.

Het liefst wat A. Johanson zou willen doen is bij een haardvuur melancholisch wegdromen luisterend naar folk liedjes. De Utrechtse singer/songwriter schrijft indie folk nummers en zoekt met zijn muziek de grens tussen liedjes en composities op. Het optreden van A. Johanson is afgelast.

Als volgt is Mariana, songwriter/producer uit Arnhem. Met euforische melodien en zachte poëtische teksten probeert ze de luisteraar te betrekken in haar eigen wereldje, soms voelt haar muziek zelfs aan als soundtracks. Het optreden van Marina is afgelast.

Na de nummers van Jaco Falcon gehoord te hebben zul je niet meer kunnen slapen vannacht. De 20-jarige zanger, songwriter en gitarist combineert genadeloos eerlijke teksten met enorme catchy melodieën. Liedjes die je raken waar het zeer doet, troosten wanneer je het nodig hebt en je laten dansen tot de zon opkomt.

Chris Richter is een singer-songwriter uit Amsterdam die sferische en verhalende muziek schrijft waarin elk woord zichzelf kan verdedigen. 'Rephrase' is het motto voor haar teksten: alles mag en kan herschreven worden.

De Utrechtse Dj Martin Alegro groeide op in een muzikaal gezin. Zijn muziek wordt gedefinieerd door zijn opzwepende melodieën en emotionele akkoorden. Balancerend tussen pop en EDM weet Martin zijn liefde voor EDM en emotionele catchy vibes van pop goed te combineren. Het optreden van Dj Martin Alegro is afgelast.

Al bijna 8 jaar treed het duo NEO samen op in en rondom Utrecht. Door de jaren heen hebben zij een groot repertoire opgebouwd waarin hun groei in zowel muziek als persoon in terug te zien is.

De Nederlandstalige poëziepop van Rosa van Bommel doet je dansen op de rand van ongemak en overgave. Ze schrijft over de onmacht tussen sterren en systemen, bewijsdrang en over hetgeen wat alles verbindt; liefde. Haar teksten zijn filosofisch, activistisch en net zo vervangbaar als jij.

Hillsome South speelt eigentijdse country & americana met voornamelijk eigen werk. De band valt op door de sterke leadzang en solide sound.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk.