Rabo Open Winter Stage

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA
Aanvang
Programma

14.00 – 14.30 Dr. Slow Sweat
15.00 – 15.40 Sabien
16.00 – 16.30 Teddy Macrander
17.00 – 17.45 DUNE Aimee
19.00 – 19.45 Hemelsblauw
20.15 – 21.00 Closing Time

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Winter Stage

Gratis livemuziek in de winter

Gratis

Het is zover: de negende editie van Rabo Open Winter Stage! In de winter gaat ons podium in stroomversnelling. In een 8-dagen vullend programma spelen meer dan 50 talentvolle muzikanten op het kleinste podium van TivoliVredenburg.

Dr. Slow Sweat mag het podium opblazen met zijn loopstation. Alles wat je gaat horen wordt live opgenomen, vervormd en gebruikt om tracks te bouwen en te remixen. Van zang tot beatbox, alles gebeurt met de mond!

Een veelzijdige zangeres en songwriter, dat is Sabien. Haar heldere stem en duidelijke uitspraak weten direct harten te raken. Sabien maakt Nederlandstalige pop met invloeden van de Scandinavische sound (denk aan SIGRID en Astrid S) en invloeden van haar grote muzikale voorbeeld Taylor Swift.

Met haar heldere stem en indie-folksongs is Teddy Macrander een opvallende naam in het Haagse. Zij stond onder andere in de finale van Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live festival en behaalde de derde plek van de Nobel Awards. Ze schrijft haar muziek en teksten zelf en wordt geïnspireerd door onder andere Lizzy, McAlpine, Olivia Rodrigo en Alec Benjamin.

DUNE Aimee is een openhartige alt-pop artiest. Pakkende hooks en gevoelige teksten die doen denken aan de huidige sound van artiesten zoals Sigrid, Julia Michael, Billie Eilish en de Nederlandse artiest NAAZ.

Hemelsblauw is een muzikaal en tikkeltje theatraal duo bestaande uit Suzanne Lap (zang en piano) en Sjoukje Mos (zang en cello). Zij brengen met hun knap in elkaar gevlochten tweestemmigheid goudomrande melodieën de wereld in die zowel een lach als een traan kunnen uitlokken.

We sluiten de dag af met Closing Time, een driekoppige band uit Utrecht en omgeving. Ze spelen voornamelijk eigen werk, met af en toe een vrolijke cover. Ze zijn geïnspireerd door de Americana en Folkmuziek, wat duidelijk terug te horen is in de nummers.