woensdag 23 oktober 2019

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

20:00
aanvang
22:20
verwachte eindtijd
programma

20:00 – 20:40: Mathijs Cremers
20:50 – 21:30: Joyce Prescher
21:40 – 22:20: Ellen van Til

locatie
woensdag 23 oktober 2019

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Singer-songwriteravond

Rabo Open Stage – The Intimate Sessions vindt iedere tweede en vierde woensdag van de maand plaats in de centrale hal naast Café Het Gegeven Paard. Tijdens The Intimate Sessions vullen verschillende singer-songwriters de avond met hun mooiste liedjes in een intieme setting. De avonden zijn vrij toegankelijk.

Mathijs Cremers was er vroeg bij. Sinds hij twee akkoorden leerde op gitaar, schrijft hij al eigen nummers. Inmiddels is hij heel wat akkoorden en ervaring rijker. Verwacht niet alleen krachtige nummers maar ook een mooi omlijstend verhaal.

Het werk van singer-songwriter Ellen van Til is divers. Zo brengt ze subtiele ballads naar het podium, maar ook een stevig nummer wordt niet geschuwd. Haar nummers vormen een eigen blik op werk van haar idolen als Amy Winehouse en Sharon Jones.

Joyce Prescher is een in Melbourne gevestigde Nederlandse folk singer-songwriter. In 2017 bracht ze haar debuut album Home uit. Poëtische teksten en een stem die je meesleept, verwacht melancholische folk met vlagen alt-country en americana.

Wil jij optreden op Rabo Open Stage? Meld je aan! 

Zie ook