Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:00 The Mockingbirds
20:50 Floris Huetink
21:40 High Horse

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Laat je meenemen op reis en hoor een vleugje blues, een beetje jazz een snufje country en veel Amerikaanse folk. De nummers van The Mockingbirds vertolken voor iedereen herkenbare gevoelens. Bezongen door twee stemmen, bespeeld door twee instrumenten en samen vertellen ze één verhaal.

Floris Huetink wisselt graag en regelmatig de softwarewereld in voor het keiharde leven op het podium. Improviserend, soms inspelend op de actualiteit en altijd inspirerend; dat is Floris met zijn gitaar. Hij creëert melodietjes die in je hoofd blijven hangen en zingt teksten die soms diep in je hart worden gevoeld. Floris deelt en passant, of eigenlijk ‘en chantant’, even makkelijk levenswijsheden als vrolijke plaagstootjes uit.

Het duo High Horse speelt zowel eigen werk als covers in het folk-americana genre. De tweestemmige zang staat centraal, waarbij ze zich begeleiden op gitaar.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons