Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20.00 Rosa Falkenburg
20.50 Fenster
21.40 Lynn Kools

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


De verschillende facetten van ons alledaagse leven worden bezongen in de liedjes van singer-songwriter Rosa Falkenburg. Ze laat al het moois aan het woord in teksten over geluk en liefde, maar biedt ook ruimte aan de schaduwzijde van pijn en verdriet. Gezongen in onze eigenste moedertaal vertelt Rosa haar verhaal.

 

Fenster is met zijn Nederlandstalige pop anthems dé act voor hoge pieken en diepe dalen. Geïnspireerd door verhalenvertellers als Diggy Dex en Stef Bos en performers als Di-rect en Son Mieux brengt hij een ode aan het kiezen van een eigen pad en jezelf durven zijn. In 2024 komt zijn debuut EP ‘Een Beetje Lichter Leven’ uit. Deze EP is er voor iedereen, omdat we allemaal zo af en toe wel een beetje lichter leven kunnen gebruiken. Neem een kijkje in de binnenwereld van Fenster en laat je meevoeren door oprechte verhalen, opzwepende beats en herkenbare melodieën.

Lynn Kools, geboren op 1 februari 2005, heeft van kleins af aan al een grote passie voor zang en muziek. Op haar 16e bracht ze haar eerste single ‘Leave me Anyway’ uit waar ze ook de Gelderse finale van Kunstbende mee won in 2022. Het jaar daarna kwam haar debuut EP ’50 shades of blue’ uit. In 2023 volgde de single ‘I love you’ en onlangs heeft ze haar nieuwste single ‘Warmth’ uitgebracht. Inmiddels studeert Lynn op de Herman Brood Academie in Utrecht en is vastbesloten om met haar eigen muziek haar plekje te veroveren in de muziekindustrie.. Ze is 19 jaar oud en studente 'Vocals' richting muzikant pop/rock aan de Herman Brood. Haar muziek valt binnen het genre indie folk.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons