Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:00 Imme
20:50 Adriaan Dorresteijn
21:40 Mart Oosterhoff

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Imme is 19 jaar en studeert Songwriting Pop aan Codarts Rotterdam. Ze is breed in haar muziekinteresse, eigenzinnig origineel is haar muziek. Met haar heldere stem en tegenspelend gitaarspel zoekt ze als solo singer-songwriter de intimiteit van verstillende luistermuziek. Imme werd in 2021 tweede op de landelijke finale van Kunstbende categorie muziek. In 2022 studeerde ze af aan de muziekopleiding van het Rijn IJssel in Arnhem. Voor haar vervolgopleiding is ze daarop als Brabander nu met overtuiging Rotterdammer geworden.

Adriaan Dorresteijn is een muzikale veteraan die folk pop en bluesy ballads maakt met teksten die ertoe doen (Nederlandstalig). Sinds 2016 heeft hij een uitgebreid eigen repertoire opgebouwd waarmee hij regelmatig optreedt. Hij schrijft songs in de trant van Boudewijn de Groot, Spinvis en Cornelis Vreeswijk.

Hoewel Mart Oosterhoff al zijn hele leven bezig is met muziek, zong hij pas begin dit jaar zijn eerste eigen song op het podium van de Kunstbende. Sindsdien schrijft hij vaker eigen werk, treed regelmatig op op podia in en rond Utrecht, en werd door het publiek verkozen tot één van Utrecht's Stadsmuzikanten. Zijn teksten gaan over dingen die hij leuk vindt of hem verbazen. Bereid je voor op popliedjes, met een jazzy feel.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons