Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20.00 Mala
20.50 Estée Moïse
21.40 Lars Doornkamp

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: The Intimate Sessions

Gratis | Tweemaandelijkse singer-songwriteravond

Geweest

Drie singer-songwriters schijnen elk een ander licht op de wereld in de intieme setting van The Intimate Sessions, de tweemaandelijkse singer-songwriteravond op ons kleinste podium in de centrale hal, bij Café Het Gegeven Paard. De avonden zijn gratis toegankelijk.


Singer-songwriter Mala (Martina Lucic) werd geboren in Kroatië en groeide op in Nederland. In april 2022 verscheen haar album en boek in één, The Untold Stories, waarvoor ze mensen die - net als zij - zijn gevlucht, heeft geïnterviewd en hun prachtige verhalen heeft vertaald naar liedjes. Muziek is verbinding, ongeacht welke taal je spreekt. Muziek is samen voelen, lachen en huilen. Met invloeden uit de hedendaagse pop en een knipoog naar country en folk, zal Mala je meenemen op een verhalende reis.

Estée Moïse is een 19- jarige singer-songwriter uit Zwijndrecht. Als klein meisje raakt ze geobsedeerd door de vele muziekgenres die ze samen met haar opa luisterde. Ze wist het zeker: “Later schrijf ik mijn eigen teksten” Op 26 november bracht ze haar eerste single “De Sprinter” uit. Dit liedje had ze tijdens haar treinreis naar Rotterdam centraal geschreven tijdens de periode dat haar liefdesrelatie stukliep. Haar inspiratie haalt ze uit dagelijkse gebeurtenissen die ze zelf meemaakt. Zo hoopt ze dat luisteraars hun eigen situaties kunnen vertalen in haar liedjes. In haar nieuwe single “Gek van jou” die ze eind 2023 uitbracht, bracht ze een groter stukje van haar verwarrende gevoelens naar voren. Want verliefd zijn is allemaal erg magisch, maar wat als die liefde onbeantwoord blijft?

Lars is een singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Lars maakt muziek waarmee hij graag mensen wil raken. “Ik wil graag dat mensen zich ergens in mijn muziek kunnen vinden, ook al zijn het misschien niet dingen die zij zelf hebben beleefd.” Lars maakt muziek omdat hij daar zijn gevoelens in kan leggen. “Ik hoop met mijn muziek mensen te raken en een gevoel te geven dat altijd bij ze blijft.”

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons