zaterdag 16 februari 2019

Rabo Open Stage: Rosa Ensemble

20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Peter Jessen stem, contrabas
Daniel Cross stem, slagwerk
Floris van Bergeijk toetsen, synthesizers
Florian de Backere stemmen

zaterdag 16 februari 2019

Rabo Open Stage: Rosa Ensemble

Rabo Open Stage biedt talentvolle muzikanten uit Utrecht en daarbuiten een podium. Rabo Open Stage staat in de centrale hal van TivoliVredenburg naast Café Het Gegeven Paard. De optredens zijn gratis te bezoeken. Meer informatie vind je op de pagina van Rabo Open Stage.

"Daderdag" is een eenmalig mini-concert van de voormalige begeleidingsband van de in 2018 vermoorde Zweedse zangeres Liv Ljunggren. Het korte pop-melodrama bezingt een hoofdstuk uit het noodlottige levensverhaal van de gescheiden vader en ex-politieman Chris Coubergh. Dronkenschap en muziek blijken voor hem de laatste middelen die hem terug kunnen brengen naar de zware fouten die hij ooit beging. Fouten die de reden blijken achter de verdwijning van zijn eigen kind.

Dit pop-melodrama is de twaalfde aflevering van DDD_2022, het tweede seizoen van de live luister-thriller De Deense Detective waarvan het Rosa Ensemble in 2017 het eerste seizoen speelde. Verhaal en scenario komen uit de pen van Florian de Backere. De muziek is van de hand van componist Floris van Bergeijk. Uitvoerenden zijn vanavond:  Peter Jessen (stem en contrabas), Daniel Cross (stem en slagwerk), Floris van Bergeijk (toetsen & synthesizers) en Florian de Backere (stemmen).

Wil jij optreden op Rabo Open Stage? Meld je aan!