Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zondag 18 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: Klassieke muziekmiddag

i.s.m. HKU

geweest

aanvang
14:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

zondag 18 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: Klassieke muziekmiddag

i.s.m. HKU

geweest

Toonkunst Vrouwenkoor Capricciosa werd in 1994 opgericht en neemt sindsdien in het Amersfoortse culturele leven een originele plek in. Het repertoire is zowel geestelijk als wereldse muziek, evenredig vertegenwoordigd. De Titel 'Toonkunst', die Caricciosa in 1999 werd toegekend, sluit aan bij de muzikale uitdagingen die het koor zichzelf stelt. De vrouwen doen hun haam 'Capricciosa'(=grillig) eer aan en houden van verrassende muziek. Meestal wordt er drie of vierstemmig gezongen. Het koor staat onder leiding van Hannie Slingerland.

Pianoduo Veerline is ontstaan op het Utrechts Conservatorium. De twee vriendinnen studeren beiden klassieke muziek bij Henry Kelder. Daarnaast schrijven ze hun eigen popmuziek, voor zang en piano. Hun doel is om de schoonheid van beide disciplines te laten horen.

Ons cellokwartet bestaat uit Laurine Slingerland, Anne Sophie Fransen, Esther Halter en Hedwig Kok. Wij kennen elkaar van het USConcert en zijn uit puur enthousiasme gestart met dit cellokwartet, onder het motto: 'Hoe meer cello, hoe beter!' Wat wij zelf erg leuk vinden aan ons kwartet, is dat we alle vier op hetzelfde niveau cello spelen. Dit is de reden dat wij geen vaste plekken binnen het kwartet hebben afgesproken. Per stuk hebben we een andere verdeling van de partijen.

Zie ook

vr 10 mei 2019

Orkest van de Achttiende Eeuw & Jean-Guihen Queyras

Schumann - Celloconcert

vr 10 mei 2019

Club Fluxus - Zwerm & Fred Frith

5 X Averechts

zo 12 mei 2019

Harriet Krijgh & Noord Nederlands Orkest

Lalo - Celloconcert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord