menu zoeken
Naar agenda
zondag 18 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: Klassieke muziekmiddag

i.s.m. HKU

aanvang
14:00

Toonkunst Vrouwenkoor Capricciosa werd in 1994 opgericht en neemt sindsdien in het Amersfoortse culturele leven een originele plek in. Het repertoire is zowel geestelijk als wereldse muziek, evenredig vertegenwoordigd. De Titel 'Toonkunst', die Caricciosa in 1999 werd toegekend, sluit aan bij de muzikale uitdagingen die het koor zichzelf stelt. De vrouwen doen hun haam 'Capricciosa'(=grillig) eer aan en houden van verrassende muziek. Meestal wordt er drie of vierstemmig gezongen. Het koor staat onder leiding van Hannie Slingerland.

Pianoduo Veerline is ontstaan op het Utrechts Conservatorium. De twee vriendinnen studeren beiden klassieke muziek bij Henry Kelder. Daarnaast schrijven ze hun eigen popmuziek, voor zang en piano. Hun doel is om de schoonheid van beide disciplines te laten horen.

Ons cellokwartet bestaat uit Laurine Slingerland, Anne Sophie Fransen, Esther Halter en Hedwig Kok. Wij kennen elkaar van het USConcert en zijn uit puur enthousiasme gestart met dit cellokwartet, onder het motto: 'Hoe meer cello, hoe beter!' Wat wij zelf erg leuk vinden aan ons kwartet, is dat we alle vier op hetzelfde niveau cello spelen. Dit is de reden dat wij geen vaste plekken binnen het kwartet hebben afgesproken. Per stuk hebben we een andere verdeling van de partijen.

Wellicht vind je ook interessant

di 22 jan 2019

Kansen voor naoorlogse wijken

Stad van Morgen #5

wo 27 mrt 2019

Het Grote Brexit College

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord