menu zoeken
Naar agenda
zondag 18 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: Klassieke muziekmiddag

i.s.m. HKU

aanvang
14:00
klassieke muziekhkurabo open stage

Toonkunst Vrouwenkoor Capricciosa werd in 1994 opgericht en neemt sindsdien in het Amersfoortse culturele leven een originele plek in. Het repertoire is zowel geestelijk als wereldse muziek, evenredig vertegenwoordigd. De Titel 'Toonkunst', die Caricciosa in 1999 werd toegekend, sluit aan bij de muzikale uitdagingen die het koor zichzelf stelt. De vrouwen doen hun haam 'Capricciosa'(=grillig) eer aan en houden van verrassende muziek. Meestal wordt er drie of vierstemmig gezongen. Het koor staat onder leiding van Hannie Slingerland.

Pianoduo Veerline is ontstaan op het Utrechts Conservatorium. De twee vriendinnen studeren beiden klassieke muziek bij Henry Kelder. Daarnaast schrijven ze hun eigen popmuziek, voor zang en piano. Hun doel is om de schoonheid van beide disciplines te laten horen.

Ons cellokwartet bestaat uit Laurine Slingerland, Anne Sophie Fransen, Esther Halter en Hedwig Kok. Wij kennen elkaar van het USConcert en zijn uit puur enthousiasme gestart met dit cellokwartet, onder het motto: 'Hoe meer cello, hoe beter!' Wat wij zelf erg leuk vinden aan ons kwartet, is dat we alle vier op hetzelfde niveau cello spelen. Dit is de reden dat wij geen vaste plekken binnen het kwartet hebben afgesproken. Per stuk hebben we een andere verdeling van de partijen.

Wellicht vind je ook interessant

vr 21 sep 2018

De avond van de roman

Over de kracht van fictie

zo 21 okt 2018

Brasa Festival

Cultuurfestival

do 29 nov 2018

Mechanical Ecstasy

Club Guy & Roni & Slagwerk Den Haag

di 13 nov 2018

Zero Waste

Stad van Morgen #3

wo 28 nov 2018

Joris Luyendijk

Het zijn net mensen 2.0

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord