Rabo Open Stage: Happy Bachday 2017 - TivoliVredenburg
Naar agenda
dinsdag 21 maart 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo Open Stage: Happy Bachday 2017

gratis

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
19:00
BachdagRabo Open Stage

Happy Bachdag – TRIO DEBU

Op 21 maart vieren we de 332e verjaardag van Bach en het begin van de lente met de derde editie van de Happy Bachdag in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Dordrecht. Overal is de muziek van Bach te horen: in winkels, parkeergarages, sportscholen, cafeetjes en restaurants en tijdens de speciale Happy Bachdag concerten! 

Debussy schreef ooit “En als we kijken naar de werken van J. S. Bach – een liefdadige god tot wie alle muzikanten een gebed zouden offeren om hen te beschermen tegen middelmatigheid – op iedere pagina ontdekken we dingen waarvan we dachten dat ze pas gisteren geboren waren, van verrukkelijke Arabesques tot een overstromend religieus gevoel groter dan iets dat we sindsdien ontdekten. En in zijn werken zullen we tevergeefs zoeken naar iets dat op z’n minst niet smaakvol is.” Met deze quote berust TRIO DEBU zich in dit eenmalige overspel. Het Amsterdamse gitaartrio houdt zich normaliter uitsluitend bezig met de muziek van Debussy.

Tot slot het programma in Tivoli Vredenburg op de Rabo Stage, van het Amsterdamse gitaar trio ‘Trio Debu’ bestaande uit Eva Aukes, Ward Reijmerink en Bas Gaakeer. Het Trio Debu houdt zich normaliter uitsluitend bezig met de muziek van Debussy, maar maakt voor de Happy Bachdag graag een uitzondering door zich eenmalig toe te leggen op de muziek van J.S. Bach.

Wellicht vind je ook interessant

do 31 mei 2018

New Scientist Live

ma 14 mei 2018

Tv-series ontleed: The Crown

zo 15 apr 2018

The School of Life Festival

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord