Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

20.30 Dj Sam Rose
21.00 Parsa
21.30 Dj Sam Rose
21.45 Divverent
22.15 Dj Sam Rose
22.30 Tiye Lewis
23.00 Dj Sam Rose

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Future Sounds

Gratis | Nederlandse Pop Academie on stage

Gratis

De Rabo Open Stage is vernieuwd! Sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten ons kleinste podium in de centrale hal, bestemd voor aanstormend talent. En die concerten bleken in het verleden zo’n succes, dat het podium letterlijk uit zijn voegen barstte. Afgelopen maanden kreeg de open stage daarom een volledige metamorfose; ontdek het nieuwe podium met Utrechts finest talent!


De 18-jarige dj en producer Sam Rose uit Soest begon al jong met het maken van muziek. Begonnen als drummer om vervolgens elektronische muziek te gaan maken. In 2022 heeft hij zijn eerste remix uitgebracht van “Fred Again.. & India Jordan – Admit it (U Don’t Want 2)”. Inmiddels heeft hij meerdere remixes op zijn naam staan en werkt hij momenteel aan zijn eerste singel.

Parsa is een songwriter-producer en multi-instrumentalist met een nostalgisch alternatief popgeluid. Door de invloeden van zijn Perzische cultuur en achtergrond heeft Parsa een vrij eigen en herkenbaar geluid. Hij wordt begeleid door de band Sidechain en door de gitarist Wouter Maas.

De 20-jarige Dirk Vermeulen, ofwel Divverent, combineert hiphop met R&B en dance en creëert zo in samenwerking met zijn producer en live-band een eigen sound. Zijn debuutalbum ‘Nachtmerries’ is een combinatie van R&B en EDM. Hij bespreekt de gevoeligste onderwerpen en laat iedereen meekijken in zijn gedachten. Divverent deed dit jaar ook mee aan de competitie De Roos van Nijmegen en nam de 2de prijs mee naar huis.

Tiye Lewis komt uit een muzikaal gezin en was van jongs af aan altijd al aan het dansen en zingen. Nu is hij er klaar voor om zijn muzikale talenten te tentoonstellen. Tiye Lewis' muziek is geïnspireerd door artiesten als Passenger, Ben Howard, The Weeknd, Tove Lo, Lorde en Lana Del Rey. Hij is niet bang om zijn diepste gevoelens in zijn teksten te leggen en deze te delen met de wereld.