donderdag 21 oktober 2021

Popronde

Luna Morgenstern, Josephine Odhil en Le Motat

geweest
19:30
zaal open
20:00
aanvang
23:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Luna Morgenstern, Josephine Odhil en Le Motat

locatie
donderdag 21 oktober 2021

Popronde

Luna Morgenstern, Josephine Odhil en Le Motat

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in steden door het hele land. Na een ongewoon jaar strijkt Popronde in 2021 opnieuw neer in steden door heel Nederland: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond diverse Nederlandse bands en artiesten op. Ook de Rabo Open Stage in onze centrale hal is wederom een etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten. Er treden hier drie bands/artiesten op: Luna Morgenstern (pop), Josephine Odhil (indie) en Le Motat (indie).

Anders dan voorgaande jaren is het voor deze editie nodig om een passe-partout aan te schaffen. Op de website van de Popronde vind je het hele programma en kun je tickets bestellen.

Tijdschema
20:00 uur Luna Morgenstern
21:00 uur Josephine Odhil
22:00 uur Le Motat