Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 16 maart 2019

Pioneers @ Rabo Open Stage

Donna Zed, Lizet, Robinson Jouwe

geweest
aanvang
21:00
verwachte eindtijd
00:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

21:00 - 21:45: Robinson Jouwe
22:00 - 22:45: Lizet
23:00 - 00:00: Donna Zed

locatie
zaterdag 16 maart 2019

Pioneers @ Rabo Open Stage

Donna Zed, Lizet, Robinson Jouwe

geweest

Pioneers @ Rabo Open Stage bestaat uit optredens van drie jonge, ambitieuze en vooruitstrevende singer-songwriters, zowel in muziek als in ideologie. De speciale act van deze avond is muzikante en model Donna Zed uit Zwitserland. Ze stond vorig jaar onder andere in het voorprogramma van Steven Wilson in AFAS live.

Robinson Jouwe is een jazzpianist, zanger, schrijver en student aan het Utrechts Conservatorium. Zijn inspiratiebronnen zijn oa. Joni Mitchell, Nina Simone en Diana Krall. De geschreven stukken variëren van swing naar meeslepende ballads en gaan over hoop, liefde, queerness en je plek opeisen in deze wereld.

Lizet's muziek is als water: soms een eerlijke en duidelijke weerspiegeling, soms een waas door rimpelingen. Met diepe stilte en scherpte zingt Lizet over haarzelf en over haar omgeving. Haar jazzy en folky gitaar- en pianospel ondersteunen haar verhalende teksten en haar warme en heldere stem.

Donna Zed is componist, pianist, zangeres en model. In haar muziek klinken invloeden van pop tot rock, jazz en filmmuziek. In 2017 bracht ze haar akoestische debuutalbum Morphine uit, gevolgd door singles My Voice en Enough Years. Vanavond staat ze op het podium met haar vaste band, met violist Vikki Zamaros, bassist Teo Ziga en drummer Victor Despland.

Wil jij optreden op Rabo Open Stage? Meld je aan!
Rabo Open Stage biedt talentvolle muzikanten uit Utrecht en daarbuiten een podium. Rabo Open Stage staat in de centrale hal van TivoliVredenburg naast Café Het Gegeven Paard. De optredens zijn gratis te bezoeken. Meer informatie vind je op de pagina van Rabo Open Stage. 

Zie ook

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres