Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 15 juni 2018

Pieter de Graaf + Annelie

Dubbelshow van twee nieuwe Nederlandse pianisten en componisten

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
tba
vrijdag 15 juni 2018

Pieter de Graaf + Annelie

Dubbelshow van twee nieuwe Nederlandse pianisten en componisten

geweest

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije stoelkeuze.

Twee nieuwe pianisten verrassen met een unieke dubbelshow: Pieter de Graaf en Annelie bespelen afwisselend die ene piano op het podium. Wie weet ontstaat er live ook nog een mooie samenwerking!

Pieter de Graaf
De Nederlandse pianist/componist Pieter de Graaf is een van de bewoners van Kytopia, de creatieve broedplaats van Kyteman in het voormalige Tivoli Oudegracht. De Graaf heeft al een muzikale carrière achter de rug met zijn jazz-ensemble Pieter de Graaf Trio en The Kyteman Orchestra, maar is nu aan een soloproject begonnen: Fermata. Met inspiratiebronnen als Chopin, Keith Jarrett en Miles Davis maakt hij geïmproviseerde, neoklassieke pianomuziek. Vergelijkingen met Nils Frahm en Einaudi liggen voor de hand, maar met zijn pop- en jazzinvloeden weet De Graaf een uniek eigen geluid te creëren!

Annelie
De Nederlandse neoklassieke pianiste Annelie studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg en verleende haar muzikale (en vocale) diensten al aan diverse artiesten – zo stond ze op het podium met Eefje de Visser en tourde ze dit jaar nog met Jacqueline Govaert. Met de komst van haar debuutalbum IN (2018) is de tijd gekomen voor Annelie om zelf op de voorgrond te treden. IN staat vol verstilde pianostukken die zich meteen onder je huid nestelen. Subtiliteit en kalmte zijn de trefwoorden van Annelies muziek, en dat allemaal zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Zie ook

ma 16 dec 2019

Chilly Gonzales

Een geïmproviseerde vermenging van kamermuziek en pop

do 12 sep 2019

Niklas Paschburg

Een mix van klassieke piano en elektronica

za 21 dec 2019

Fluister: Christine Ott

Filmconcert: Nanook of the North