Aanvang
Zaal open
Uitvoerenden

Suzan Veneman trumpet/flugelhorn/compositions
Gidon Nunes Vaz trumpet/flugelhorn
Alvaro Artime Jeménez trumpet/flugelhorn
Kurt Weiss trumpet/flugelhorn|
Tijs Klaassen double bass
Wouter Kühne drums

Locatie
DUMS
Dit concert vindt plaats in DUMS

DUMStad, Domplein 4, Utrecht

Bekijk de locatie

Nieuwe Jazz: Suzan Veneman & Zinder

Een samenwerking van TivoliVredenburg en Ujazz | Vindt plaats in DUMS

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

In seizoen 2023-2024 organiseren TivoliVredenburg, UJazz en ZenneZ records de serie Nieuwe Jazz, met presentaties van nieuwe albums. Op vrijdag 5 april met Suzan Veneman en haar nieuwe album Zinder.

Jazz trompettist Suzan Veneman heeft in korte tijd de aandacht getrokken met haar soulvolle en energieke spel. Daarnaast is zij een veelbelovend componist en arrangeur. ‘Zinder’ is het ensemble dat zij heeft opgericht toen ze gevraagd werd nieuwe muziek te schrijven voor het ‘Festival of New Trumpet Music’ en voor de ‘Week van de Jazz’. Het woord ‘Zinder staat voor: zinderend, levendig, vurig, sensationeel en in het moment zijn.

Binnen deze bezetting maakt Suzan gebruik van de verschillende rollen die de trompet aanneemt binnen het jazz idioom, in bigband-achtige tutti’s, verstilde melodieën, vrije improvisatie en warme samenklanken.

UJazz is een vereniging van jazzliefhebbers voor vernieuwende en kleinschalige jazz in Utrecht. UJazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten: www.ujazz.nl.

Zie ook

Utrecht Jazz Archipel - Urban Mosaïc

Jazz Locals

Mark Alban Lotz Trio - Turn on, tune in, drop out!

Jazz Locals