donderdag 14 oktober 2021

Nana Adjoa

TivoliVredenburg & EKKO | Zachte indie met soulvolle invloeden in EKKO

CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Go Fishing
locatie
donderdag 14 oktober 2021

Nana Adjoa

TivoliVredenburg & EKKO | Zachte indie met soulvolle invloeden in EKKO

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Met oog voor detail en verfijndheid maakte Nana Adjoa – die u misschien al kent van Sue The Night en Janne Schra – haar dubbel-ep Down At The Root in 2017 en 2018. Erna kwam het succes stap voor stap – enkel en alleen door ontwapenende optredens, zachte indie met soulvolle invloeden en prachtige, ingetogen teksten. Nu is het eerste volledige album Big Dreaming Ants gearriveerd – van het bulderende Throw Stones tot het lichtvoetige uptempo She’s Stronger. Weer een stap voorwaarts in de carrière van Nana Adjoa, die niet voor niks gepaard ging met vele lovende recensies. Bewonder haar groei en laat je imponeren tijdens haar nieuwe tournee.

Dit is het verplaatste concert van woensdag 11 november 2020 / donderdag 11 februari 2021 / donderdag 13 mei 2021 in TivoliVredenburg. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum in EKKO. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

do 23 dec 2021

Altın Gün

Amsterdamse band steekt Turkse psychedelische folkrock in een nieuw jasje

do 19 mei 2022

Eefje de Visser

Dribbelt tussen pop en experiment