Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 6 oktober 2018

Mother's Finest

Amerikaanse rockband met mix van funk, gospel, R&B en zelfs metal en jazz

geweest
zaal open
20:00
aanvang
21:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
zaterdag 6 oktober 2018

Mother's Finest

Amerikaanse rockband met mix van funk, gospel, R&B en zelfs metal en jazz

geweest

Dit is het verplaatste concert van 28 april 2018. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers. Bij dit concert zijn enkel staanplaatsen.

Mother’s Finest werd in 1974 opgericht en was baanbrekend in die tijd. Niet alleen was de mix van funk, rock, gospel, R&B en zelfs metal en jazz erg vernieuwend, ook was het de eerste zwart/blank gemengde Amerikaanse rockband. De blended bezetting van de band leverde ze al snel de tagline: "Too damn funky to be white, they rock to hard to be black" op. Het zal Mother's Finest echter bommen, als er maar op gedanst kan worden. Tegenwoordig staan Joyce Baby Jean Kennedy, Glenn Doc Murdock, Jerry Wyzard Seay, Gary Moses Mo Moore, John Red DevilHayes en Dion Derek nog steeds garant voor een live spektakel waar de grootste hits als Baby Love en Piece Of The Rock met verve worden gespeeld. En dat zal deze avond niet anders zijn!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, bezoekers van Mother's Finest mogen gratis blijven hangen voor de afterparty: Gitaardisco met de Gemene Mixmeesters!

Zie ook

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"