menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 6 oktober 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Mother's Finest

Amerikaanse rockband met mix van funk, gospel, R&B en zelfs metal en jazz

34,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
geen
aanvang
21:00
zaal open
20:00

Dit is het verplaatste concert van 28 april 2018. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers. Bij dit concert zijn enkel staanplaatsen.

Mother’s Finest werd in 1974 opgericht en was baanbrekend in die tijd. Niet alleen was de mix van funk, rock, gospel, R&B en zelfs metal en jazz erg vernieuwend, ook was het de eerste zwart/blank gemengde Amerikaanse rockband. De blended bezetting van de band leverde ze al snel de tagline: "Too damn funky to be white, they rock to hard to be black" op. Het zal Mother's Finest echter bommen, als er maar op gedanst kan worden. Tegenwoordig staan Joyce Baby Jean Kennedy, Glenn Doc Murdock, Jerry Wyzard Seay, Gary Moses Mo Moore, John Red DevilHayes en Dion Derek nog steeds garant voor een live spektakel waar de grootste hits als Baby Love en Piece Of The Rock met verve worden gespeeld. En dat zal deze avond niet anders zijn!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, bezoekers van Mother's Finest mogen gratis blijven hangen voor de afterparty: Gitaardisco met de Gemene Mixmeesters!

Wellicht vind je ook interessant

di 21 mei 2019

IJzersterke Soundtracks

Noord Nederlands Orkest & Hanna Verboom

zo 10 feb 2019

The Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld

do 7 feb 2019

Cam Penner & Jon Wood

Dreigende, elementaire americana.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord