woensdag 25 augustus 2021

Luuk Lenders

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Geertekerk

geweest
13:15
aanvang
14:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
Geertekerk
woensdag 25 augustus 2021

Luuk Lenders

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Geertekerk

geweest

Dit concert vindt plaats in de Geertekerk, Geertekerkhof 22, Utrecht.

Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, voetenpercussie, mini-mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd. Zijn concerten zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht.

Voor dit concert brengt Luuk twee gastzangeressen mee: Maryana Golovchenko (NL / Oekraïne) en Mayumi Malotaux (NL / Japan). Maryana is een collaborateur in hart en nieren en draagt haar Oekraïense roots een warm hart toe. Mayumi zal met haar prachtige stem een stukje wonderschoon Japan in de Geertekerk loslaten.

Dit concert wordt de eerste keer dat Luuk samen met Maryana het podium deelt en de tweede keer met Mayumi. Kom deze unieke muzikale ontmoeting ervaren en laat u verrassen. Dat zullen wij ook doen!

Om verzekerd te zijn van een plek, adviseren wij om online gratis tickets te bestellen.

Kerken luisteren 2021
Van 28 juli t/m 27 augustus kun je in zes Utrechtse kerkgebouwen genieten van gratis lunchconcerten. Ga voor het volledige programma en om kaarten te reserveren naar www.kerkenkijken.nl. De concerten zijn gratis; een vrijwillige bijdrage na afloop, die geheel naar de muzikant(en) gaat, wordt op prijs gesteld.

Kerken Luisteren wordt georganiseerd door Stichting Kerken Kijken Utrecht, samen met ZIMIHC en het Utrechts Cultureel Kerkgebouw Overleg (UCKO).