ontdek het programma

alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Gitaar: Mick Jansen
Bas: Tim Luyten
Drums: Teun Wagter

Lunchconcert Jazz

Gratis | Mick Jansen Trio

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is.

Let op: de lunchconcerten waren eerder de lunchpauzeconcerten. 

Mick Jansen is een 24-jarige gitarist uit Utrecht. Hij haalt zijn inspiratie uit de instrumentale jazz, rock en fusion muziek. Artiesten als Scott Anderson, Guthrie Govan, John Scofield en Pat Metheny zijn zijn grootste inspiratiebronnen. 

Het Mick Jansen Trio focust zich op groovy jazz/fusion met invloeden van blues en rock. Het repertoire bevat stukken van artiesten als Tribal Tech, Tim Langedijk en Jerôme Hol maar bestaat voor het grootste deel uit eigen werk. Energieke ritmes, krachtige melodieën en frisse harmonieën wisselen elkaar af in een charismatisch repertoire. Het trio bestaat uit bassist Tim Luyten en drummer Teun Wagter. 

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.