vrijdag 9 april 2021

Livestream: Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - Ciconia Consort

geweest
Bekijk het programmaoverzicht!

lunchpauzeconcerten

12:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Wolf Italiaanse serenade
Berlioz Marche des Pélerins uit Harold en Italie
Respighi Suite nr. 3
Tsjaikovski Souvenir de Florence

vrijdag 9 april 2021

Livestream: Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - Ciconia Consort

geweest

Deze livestream is gratis te bekijken via Studio TivoliVredenburg.

Lunchpauzeconcert Klassiek
De gratis lunchpauzeconcerten gaan online! Elke vrijdag om 12:30 kun je tijdens je lunchpauze genieten van een livestreamconcert door aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland. Om de week staat klassieke muziek centraal. Bekijk hier alle aankomende lunchpauzeconcerten. Deze week is het Ciconia Consort aan zet.

Het jonge strijkorkest Ciconia Consort is terug in Utrecht! In een bundeling van toonaangevende jonge musici, wie hun sporen reeds hebben verdiend op nationale en internationale concoursen en concertpodia, bewijzen ze hun plek aan de top te midden van kwaliteit en groots speelplezier.

Onder leiding van dirigent Dick van Gasteren neemt het strijkorkest je mee op Grand Tour in hun gelijknamige programma, met een rijk pallet aan verklankingen van de reizen door Italië die alle componisten in dit programma maakten. De route reikt van Berlioz's poëtische herinneringen aan de omzwervingen in het zuiden naar een altvioolsolo als symboliek voor een weemoedige dromer, gespeeld door jong talent Anuschka Pedano.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten. Ook vind je alle data op de verzamelpagina, of in het overkoepelende facebookevent.

Foto: Jan Hordijk