zaterdag 28 maart 2020

Liszt Cartoons i.s.m. Kindermuziekweek

afgelast
11:30
zaal open
12:00
aanvang
14:00
verwachte eindtijd
locatie
Grote Zaal foyer
zaterdag 28 maart 2020

Liszt Cartoons i.s.m. Kindermuziekweek

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Tom & Jerry en Bugs Bunny zijn de favoriete tekenfilms van veel pianisten. Niet alleen om hun hilariteit, ook omdat ze vol pianomuziek van Franz Liszt zitten. Speciaal voor de Kindermuziekweek haalt het Liszt Concours een van zijn oud-prijswinnaars, Jean Dubé, in huis om live de muziek bij de bekende cartoons te laten klinken. Luister naar de bekende melodieën in Cat Concerto terwijl Tom & Jerry elkaar het leven zuur proberen te maken, en naar Rhapsody Rabbit terwijl Bugs Bunny wordt afgeleid door een wel heel brutale muis.

Dit programma is onderdeel van het Liszt Concours, waar 14 internationale pianotalenten het podium betreden van 17 t/m 28 maart 2020. Bekijk hier het volledige programma.

Zie ook