zondag 30 januari 2022

Lauren Ruth Ward

Eigenzinnige en uitgesproken mix van indie en americana met een vleugje seventies-glam

CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 30 januari 2022

Lauren Ruth Ward

Eigenzinnige en uitgesproken mix van indie en americana met een vleugje seventies-glam

De Amerikaanse zangeres Lauren Ruth Ward maakt een geheel eigen mix van indie en americana, afgetopt met een portie seventies-glam. Dat ze door muziekrecensenten wordt vergeleken met uiteenlopende namen als Janis Joplin, Florence Welch (van Florence and The Machine) en Courtney Barnett bevestigt alleen maar de veelzijdigheid van Ward. Debuutalbum Well, Hell verscheen in 2018, sindsdien heeft de eigenzinnige Ward een tijdje het albumformaat verlaten en plaatst ze geregeld losse nieuwe nummers op YouTube – check daar vooral ook haar cover van I Touch Myself van The Divinyls. In maart komt haar nieuwe album Vol. II uit, waarvan Water Sign de eerste single is – net zo rauw en urgent, maar met iets meer focus en volwassenheid.

Dit is het verplaatste concert van zondag 31 mei 2021 / zondag 6 december 2021 / zondag 24 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Dit is het verplaatste concert van 4 oktober 2021 / 6 december 2020 / 31 mei 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.