zaterdag 7 augustus 2021

Livestream: Het Laatste Woord met Ares, Ella John & Hef

Gratis - hiphop met echte lyrics en uitgeklede beats

geweest
20:30
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Ares
Ella John
Hef

Hosted by 4SHOBANGERS
Directed by Framez Productions

zaterdag 7 augustus 2021

Livestream: Het Laatste Woord met Ares, Ella John & Hef

Gratis - hiphop met echte lyrics en uitgeklede beats

geweest

 
Via de video hierboven kun je snippets van Het Laatste Woord terugkijken. Bezoek ook Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.


 
Tijdens Het Laatste Woord bewijst een sterke line-up nogmaals dat het hart van hiphop altijd te vinden is in echte lyrics en uitgeklede beats. 162-aanvoerder Ares, veteraan Hef en upcoming Ella John brengen zowel de rook als het vuur tijdens de eerste HLW-sessie. Hosted by duizendpoot 4SHOBANGERS & directed by Framez Productions, bekend als clipmakers voor o.a. Ronnie Flex, S10 en Poke.

Ares zag kansen in de pandemie, deelde zijn langetermijnvisie in 2020 en bleef bij de kern van zijn independent bestaan met een, voor hem zeldzame, samenwerking met Yung Nnelg. De jonge creatieveling is niet enkel te beschrijven als rapper, maar ook als producer, regisseur, label-baas en meer.

Introspectiever dan in zijn Hoogvliet dagen wordt Hef door vele gezien als een van de G.O.A.T’s van de Nederlandse scene. Bundy heeft niet alleen meer dan tien albums, een van de beste 101-sessies en de legendarische Rookworst-podcast sessies op z’n naam staan, maar ook een essentiële rol in het team van Top Notch als A&R manager. De favoriete rapper van je favoriete rapper.

De snel furore makende Ella John is muzikaal veelzijdig: de Amsterdamse hustled reggae, grime en dancehall door haar hiphop, gekoppeld aan echte lyrics en een strong mind. Besef haar EP’s en 101 zomersessie en weet dat het goed zit.

Kwaliteit verdient kwaliteit. Niemand minder dan de wizards van Framez Productions zorgen ervoor dat alles on point bij jou binnenkomt en host 4SHOBANGERS gets you in the mood.

Zie ook

do 25 nov 2021

Ares

Een van de interessantste Nederlandse rappers van nu

do 23 dec 2021

Fresku

In het diepe tour