Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Sophie Straat
Elmer
Zer00’s Heroes
De Danshal
Queermas by ICONIC
Hollandse Hitte
Vinylfeestje
Koptelefoondisco

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

Het Tweede KerstFeest Festival

Van Sophie Straat en Elmer live, tot aan Zer00's Heroes, Silent Disco, Queermas en meer!

Geweest

Tijdens het Tweede KerstFeest Festival is het hele pand weer één gestoord kerstpakket om in te verdwalen. Met dit jaar in de fondue: Sophie Straat, Elmer, Zer00’s Heroes DJ-set, De Danshal, Queermas by ICONIC, Hollandse Hitte, Vinylfeestje & de onverslaanbare koptelefoondisco. De beste kersttraditie voor met je vrienden!

Het grootste cadeautje is dit jaar Sophie Straat die met haar gouden keeltje de Ronda komt verrijken met smartlappen vol Vrijheid, Gelijkheid en Zusterschap. Daaromheen laat Hollandse Hitte de sneeuw smelten met pop & hiphop in je moerstaal. Zer00’s Heroes saust de Ronda af met een DJ-set.

Pak je slayyy💅✨ naar Cloud 9 voor Queermas by ICONIC. De hele nacht is gevuld met performances, knalpijp Elmer live on stage, DJ’s Liza van den Brink, Razzmic & Alice-D. De Danshal wordt heter dan je gourmetstel met non-stop de lekkerste dancehall, soca, latin en reggae(ton) in de Pandora.

Voor je eigen keuze in klassiekers, dwaal je langs de Pandora foyer voor Vinylfeestje. Heb je nog wat opgekropte Kerst energie? Kom dan schakelen tussen kerstklappers, smartlappen en vuige disco in de koptelefoondisco op de 5everdieping van Park 6. Voor ieder wat wils en één grote bende. Tweede KerstFeest Festival is terug!